מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה-דחוףג'סיקה03/03/2013
בוקר טוב
ילדתי תאומים וחופשת הלידה שלי מסתיימת 6.3 אני מתכוונת להיתפטר בגלל הסיבה המוכרת, טיפול בילדים.
אני כבר יודעת שמגיעים לי הפיצויים.
להלן מספר שאלות.
1-האם זה נכון שיכולתי להיתפטר אחרי הלידה ולהגיש את המכתב ללשכת העבודה וככה 90 הימים של המתנה היו מתחילים להיחשב?
2-ברגע שאני מעבירה את המכתב למעסיק, אני יכולה להתייצב בלשכת העבודה?
3- מתי אלי לפנות לביטוח הלאומי?
4-שאלה אחרונה: אני מחוייבת ב 30 יום הודעה מראש?
תודה רבה על העזרה מראש, זאת הפעם הראשונה שאני מתפטרת ואין לי מושג בכלל מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה-דחוף - תגובה
עו``ד ליאת שטיין03/03/2013ג'סיקה שלום,
1. לא, היות ולא ניתן לחפוף את תקופת ההמתנה עם תקופת הזכאות לדמי הלידה, כך שאין לך על מה להצטער...
2. את צריכה להתייצב בלשכה עם סיום יחסי עובד-מעביד.
3. לביטוח לאומי ניתן לפנות מיום תחילת החתימה ועד למקסימום שנה לאחר מכן.
4. עקרונית כן, תלוי בותק.
5. שמחתי לעזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך-ג'סיקה
ג'סיקה03/03/2013קודם כל תודה רבה על המענה המהיר והאדיבות
לגבי ההתייצבות בלשכת העבודה, מחר אחרי שאני מעבירה במייל את המכתב למקום העבודה אני יכולה ללכת ישר?.
לביטוח הלאומי לא הבנתי האם גם לגשת ישר או רק אחרי תקופת ההמתנה של 90 יום.
ושאלה אחרונה לגבי 30 יום הודעה מוקדמת, למעשה את אומרת שאני צריכה לחזור למרות ההתפטרות למקום העבודה לחודש ימים? קראתי שעד גיל 9 חודשים של התינוקות התקופה נכללת כביכול בחופשה.
שוב תודה רבה מראש
ג'סיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך-ג'סיקה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין05/03/2013ג'סיקה שלום,
בשמחה :-)
1. עקרונית המועד הוא רק ביום סיום יחסי עובד - מעביד (תום ההודעה המוקדמת)
2. אחרי תום תקופת ההמתנה, ועד מקסימום שנה.
3. חובה לתת הודעה מוקדמת. ייתכן ותוכלי לחפוף אותה לחופשת הלידה (חל"ת) ולא להגיע בפועל, או להגיע להסכמה עם המעסיק על ויתור הדדי על תקופה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)