מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי לידהשני14/03/2008
שלום,
אני נמצאת בחל"ד לפני חודש ביקשתי להאריך את החופשה באמצעות חל"ת של חצי שנה (נוספת על החל"ד)
המנהל הישיר אמר שע"פ חוק מותר לי ובכל מקרה יחזור אליי עם תשובה
הוא חזר אליי עם תשובה שאין בעיה אבל שאני אחזור לתפקיד אחר במחלקה אחרת כי שם יש כרגע צורך (מה שמצחיק כי אני אמורה לחזור עוד חצי שנה ודברים יכולים להשתנות)
התפקיד החדש הוא באותה רמה כביכול ובאותו שכר, אלא שמבחינתי זוהי הרעת תנאים מאחר ובתפקידי הקודם היה לאן להתקדם ולהתפתח מקצועית ואילו בתפקיד החדש אין כ"כ את האפשרות הזאת
חוץ מזה שידוע שהתפקיד החדש הינו במחלקה לחוצה בחברה אז זה אבסורד שהמעביד טוען שזה לטובתי שאוכל לשלב זאת עם האמהות (ממש הרגשה שמשקרים לי)
מה לעשות?
האם ע"פ חוק הם חייבים להחזיר אותי לתפקיד בו הייתי לפני החל"ד?
תודה מראש שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעת תנאים לאחר חופשת לידה
עו"ד דלית דה-קסטרו14/03/2008שני שלום רב,
ראשית אציין כי ככלל כאשר ישנה הרעת תנאים מוחשית, עובד זכאי להתפטר ולקבל פיצויי פיטורים, לאחר שהתריע בפני המעביד שיעשה כן אם לא ישיב את המצב לקדמותו.
המקרה שתארת הינו גבולי,ולא ברור רק מהנתונים שתארת האם מדובר בהרעת תנאים מוחשית - יש לבחון לעומק את ההבדל בין שני התפקידים.
עוד אציין, כי 60 ימים מתום חופשת הלידה, או מתום הארכת חופשת הלידה מכח החוק, אסור למעסיקך לפטרך ולהרע את תנאי עבודתך. אדגיש, כי מעסיקך אינו חייב להחזירך בדיוק לאותו תפקיד, אך התפקיד צריך להיות ברמה זהה ובאותם תנאי שכר.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת!!!
שני18/03/2008מה קורה אם אני אומרת שאני לא מעוניינת בתפקיד החדש? האם הם חייבים למצוא לי תפקיד אחר או שהם יכולים לפטר אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו
שני20/03/2008שכחתי לציין שלפני החל"ד צברתי וותק של 26 חודשים פחות שבוע
החל"ד + חל"ת = 10 חודשים
מה יקרה אם אני אסרב לתפקיד החדש? האם הם חייבים למצוא לי תפקיד אחר או שהם יכולים לפטר אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
עו"ד אילן קמינצקי21/03/2008כפי שצויין בתשובה הקודמת , יש לבחון אם בתפקיד החדש שהוצע לך ישנה הרעה בתנאי העבודה,
בהנחה ואין מדובר בהרעה בתנאי העבודה הרי שהמעביד לא מחוייב להציע לך תפקיד אחר גם אם אינך מעוניינת בתפקיד זה.
אם ישנה הרעה בתנאי העבודה , הרי שב 60 יום לאחר תום חופשת על המעביד להמשיך להעסיקך באותו תפקיד או תפקיד דומה אחר (ללא הרעה בתנאי העבודה). לאחר תקופה זו וכפוף להודעה מוקדמת אם יוצע לך תפקיד אחר תוכלי להתפטר מהעבודה ולקבל פיצויי פיטורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)