מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות משני מקומות עבודה לאחר חל"דהגר22/03/2013
שלום רב,
אני בת 25, סיימתי תואר ראשון לפני מספר חודשים. חופשת הלידה שלי מסתיימת בעוד שבועיים, ולפני הלידה עבדתי בשני מקומות עבודה, האחד כלל עבודה פיזית לא פשוטה (ניקיון של גן ילדים) והשני היה בשעות אחר הצהריים (מ14:00 עד 22:00 5 ימים בשבוע).
1. רציתי לשאול האם אוכל לבקש לראות את התפטרותי מאחד המקומות כהתפטרות מוצדקת?
2. כמו כן, אם אחד מהם הינו התפטרות מוצדקת (המשרה של אחר הצהריים) והשני לא, האם אקבל דמי אבטלה מיד על משרה אחת, וכעבור 90 ימים אקבל דמי אבטלה על המשרה השנייה?
או שאפסיד את זכאותי לקבל דמי אבטלה על המשרה השנייה משום שאמצה את ימי הזכאות שלי לאחר ההתפטרות מהמשרה הראשונה?
3. אם חופשת הלידה שלי מסתיימת ב4.4, האם אני יכולה להתייצב בלשכת התעסוקה באותו היום או רק לאחר יום זה?
תודה רבה, שבת שלום וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות משני מקומות עבודה לאחר חל"ד - תגובה
עו``ד חן שטיין24/03/2013הגר שלום,
1. עקרונית כן.
2. ההתפטרות בדין מפוטר רלוונטית ממילא רק לעניין פיצויי הפיטורים ולא לאבטלה. זאת ועוד, לאבטלה תנאים שונים, וככל שיש לך הכנסה, אני בספק אם תהיי זכאית לדמי אבטלה, אבל עלייך לבדוק זאת ספציפית מול המוסד לביטוח לאומי.
3. רק לאחר חופשת הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)