התפטרות משני מקומות עבודה לאחר חל"ד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות משני מקומות עבודה לאחר חל"ד
    הגר
    22/03/2013

שלום רב,

אני בת 25, סיימתי תואר ראשון לפני מספר חודשים. חופשת הלידה שלי מסתיימת בעוד שבועיים, ולפני הלידה עבדתי בשני מקומות עבודה, האחד כלל עבודה פיזית לא פשוטה (ניקיון של גן ילדים) והשני היה בשעות אחר הצהריים (מ14:00 עד 22:00 5 ימים בשבוע).

1. רציתי לשאול האם אוכל לבקש לראות את התפטרותי מאחד המקומות כהתפטרות מוצדקת?

2. כמו כן, אם אחד מהם הינו התפטרות מוצדקת (המשרה של אחר הצהריים) והשני לא, האם אקבל דמי אבטלה מיד על משרה אחת, וכעבור 90 ימים אקבל דמי אבטלה על המשרה השנייה?
    או שאפסיד את זכאותי לקבל דמי אבטלה על המשרה השנייה משום שאמצה את ימי הזכאות שלי לאחר ההתפטרות מהמשרה הראשונה?

3. אם חופשת הלידה שלי מסתיימת ב4.4, האם אני יכולה להתייצב בלשכת התעסוקה באותו היום או רק לאחר יום זה?

תודה רבה, שבת שלום וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפטרות משני מקומות עבודה לאחר חל"ד - תגובה

עו``ד חן שטיין
    24/03/2013

הגר שלום,
    1. עקרונית כן.
    2. ההתפטרות בדין מפוטר רלוונטית ממילא רק לעניין פיצויי הפיטורים ולא לאבטלה. זאת ועוד, לאבטלה תנאים שונים, וככל שיש לך הכנסה, אני בספק אם תהיי זכאית לדמי אבטלה, אבל עלייך לבדוק זאת ספציפית מול המוסד לביטוח לאומי.
    3. רק לאחר חופשת הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו