מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קביעת תאריך חזרה לעבודה לאחר חופשתעמית05/04/2013
אני חצי שנה אחרי לידה,בחל"ת.
הבוסים שלי רוצים שאקבע תאריך חזרה לעבודה,(לא לוחצים עלי לחזור רק רוצים לדעת מתי בדיוק)
אני חושבת לחזור בכיוון ספט' בעזרת ד' כדי שהתינוקת תהיה בגן מסודר.
מישהי פעם אמרה לי שאם אני קובעת תאריך חזרה ואחר כך רוצה להתפטר זה יכול לפגוע לי בפיצויים,האם זה נכון?
2. לפי מה אני מחשבת חודשי עבודה,האם אני כוללת שמירת הריון וחופשת לידה בתשלום בט"ל כחודשי עבודה,ומה עם החודשים שלקחתי ללא תשלום?
עד חצי שנה זה לא נחשב חודשי עבודה?
3.אני רוצה להשתמש בפדיון ימי מחלה וחופשה,האם אני יכולה לבקש אותם לאחר שמסתיימת חצי שנה שעליה הצהרתי,ולאחר קבלת הפדיון להמשיך את החל"ת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעת תאריך חזרה לעבודה לאחר חופשת - תגובה
עו``ד חן שטיין07/04/2013עמית שלום,
1. לא. ככל שתתפטרי לפני שיחלפו 9 חודשים מהלידה, לצורך טיפול בילד, תהיי זכאית לפיצויי פיטורים.
2. שמירת הריון וחופשת לידה אכן נכללים בותק באופן עקרוני. חל"ת - רק השבועיים הראשונים.
3. את יכולה לבקש - המעסיק לא חייב להסכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)