פיצועים לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיצועים לאחר חופשת לידה
    לימור
    16/04/2013

הנני עובדת כ6 שנים לאחר במקום עבודה החלטתי לההתפטר לצורך טיפול בילד.
    במקום עבודה עבדתי שמונה עד חמש כל יום ושישי כן שישי לא משמונה עד אחת ולעיתים הייתי נשארת שעות נוספות.ביקשתי מהמעביד לעבוד עד השעה ארבע מדיי יום וללא ימי שישי הוא סירב מסיבות שלו.....
    התפטרתי לצורך טיפול בילד זה היה באמצע חודש מארס בנתיים מצאתי עבודה עד השעה ארבע ושישי עד השעה 12פעם בחודש באותו איזור עבודה גיאוגרפי .ואני מתחילה ב1.5 ץ
    הנהלת חשבונות של החברה טוענים שהם סוגרים חשבון ב15 לאפריל ואת הפיצועים אקבל מחברת הביטוח 45 וחמש יום לאחר מכן......
    בתחום שאני עובדת כולם יודעים על כולם .......

האם אני מסכנת את הפיצועים שלי האם חודש וחצי לאחר התפטרות הינה נחשבת כפרק זמן סביר.
    האם זה שאני עובד פחות שעה ביום ופחות ימיי שישי זה שינויי משמעותי או שלא מספיק והמעביד ברגע שידע שהתחלתי לעבוד יכול לשלול ממני את הפיצועים.\
    תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיצועים לאחר חופשת לידה

הוספת תגובה

• פיצועים לאחר חופשת לידה - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    18/04/2013

שלום רב,

היות ונתת למעסיקך את האפשרות להסכים להפחתה בשעות, והוא לא הסכים לכך, אין הוא יכול לטעון כיום כי התפטרותך לא נבעה לצורך טיפול בילד, ואין סיכון לתשלום רכיב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו