מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצועים לאחר חופשת לידהלימור16/04/2013
הנני עובדת כ6 שנים לאחר במקום עבודה החלטתי לההתפטר לצורך טיפול בילד.
במקום עבודה עבדתי שמונה עד חמש כל יום ושישי כן שישי לא משמונה עד אחת ולעיתים הייתי נשארת שעות נוספות.ביקשתי מהמעביד לעבוד עד השעה ארבע מדיי יום וללא ימי שישי הוא סירב מסיבות שלו.....
התפטרתי לצורך טיפול בילד זה היה באמצע חודש מארס בנתיים מצאתי עבודה עד השעה ארבע ושישי עד השעה 12פעם בחודש באותו איזור עבודה גיאוגרפי .ואני מתחילה ב1.5 ץ
הנהלת חשבונות של החברה טוענים שהם סוגרים חשבון ב15 לאפריל ואת הפיצועים אקבל מחברת הביטוח 45 וחמש יום לאחר מכן......
בתחום שאני עובדת כולם יודעים על כולם .......
האם אני מסכנת את הפיצועים שלי האם חודש וחצי לאחר התפטרות הינה נחשבת כפרק זמן סביר.
האם זה שאני עובד פחות שעה ביום ופחות ימיי שישי זה שינויי משמעותי או שלא מספיק והמעביד ברגע שידע שהתחלתי לעבוד יכול לשלול ממני את הפיצועים.\
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצועים לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו18/04/2013שלום רב,
היות ונתת למעסיקך את האפשרות להסכים להפחתה בשעות, והוא לא הסכים לכך, אין הוא יכול לטעון כיום כי התפטרותך לא נבעה לצורך טיפול בילד, ואין סיכון לתשלום רכיב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)