מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אומר חוק לגבי:זיוה18/03/2008
אני עובדת בחברה שש שנים
(בחברה יש מס מפעלים בארץ):
באחד יש כלכלנן שנכשל בתפקידו ואז העבירו אותו למפעל קטן יותר כך שכרגע יש מפעל ללא כלכלן , אני עפ"י כל תגובות מאוד הצלחתי בתפקיד
בתפקיד כלכלנית למרות שבחוזה כתוב מס תפקידים שמשלימים את המשרה.
לפני כחודשיים הודעתי שאני בהריון,אז הייתי צריכה לקבל תוספת שכר: התוספת ניתנה לי
עם אמירה כזו: אני לא אומר לך שאת מקבלת תוספת למרות שהינך בהיריון
לאחר שש שנים היום בשיחה עם מנהל קודם שלי שהוא עלה לסמנכ"ל
נאמר לי כך:.
אז סמנכ"ל זה אומר כך:
שבעל החברה החליט למנות 3 כלכלנים חשבים לכל אחד מהמפעלים שכפיפות תהיה להנהלה בכירה.
כך שלמפעל שלנו יחפשו בקרוב כלכלן אך שאני לא ידאג אף אחד
לא פוגע במשרה שלי כאני עובדת מעולה (רק לא ברור מהמשרה)
אז אני שאלתי מה לא טוב בי , אני קיבלתי השנה תאור , פרט לתעשיה וניהול שהיה לי קודם ול6 שנים שעבדתי ככלכלים
הסמנכ"ל שהוא בעצם אישיר לי בחוזה כתוב ללמוד כלכלה :
אומר לי שהוא כלל לא ידע סיימתי השנה כלכלה
לי זה נראה שמנסים להזיז אותי כך שלאחר לידה יהיה קל יותר לפטר
מה דעתכם בנושא ואם מותר להם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אומר החוק לגבי
עו"ד אילן קמינצקי19/03/2008בהתאם לחוק אסור לפטר ו/או לפגוע בתנאי העבודה של עובדת בהריון וכן 60 יום לאחר תום חופשת הלידה.
אם הבנתי נכון משאלתך את רק חוששת לפגיעה עתידית אולם בשלב זה לא חלה פגיעה בתנאי עבודתך. לפיכך אם אכן תהיה פגיעה בפועל בתנאי עבודתך בזמן ההריון יש כאן עילה לתביעה נגד המעסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)