שני מקומות תעסוקה - דמי אבטלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני מקומות תעסוקה - דמי אבטלה
    ורד
    22/05/2013

שלום . יש לי שני מעסיקים . הראשי מהווה שמונים וחמש אחוז מפרנסתי. השני הוא התמחות בפסיכולוגיה שם אני מועסקת קרוב לשכר מינימום.
    המקום הראשי תובעני ואינו מתאים לאם. אני מתכוונת לכן להתפטק ממנו . להתמחות אני חייבת לחזור אחרת אאבד פזם שצברתי.

האם אהיה זכאית לדמי אבטלה ?

תודה !

ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שני מקומות תעסוקה - דמי אבטלה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    26/05/2013

ורד שלום,
    ככל שתתפטרי ממקום עבודה אחד לצורך הפחתת שעות, על מנת להיות יותר עם הילד, הרי שזה עשוי להחשב כהתפטרות לצורך טיפול בילד, גם אם תמשיכי לעבוד במקומות אחרים.
    כמובן שזה צריך להעשות במקום בו יש לך ותק העולה על שנה, וטרם ימלאו לילד 9 חודשים.
    לעניין דמי האבטלה - ככל הנראה לא תהיי זכאית, היות ובמצב זה לא תעני על הדרישה הבסיסית - להיות מובטלת... תוכלי לבדוק עניין זה באופן ספציפי מול המוסד לביטוח לאומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ורד
    26/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה :-)

עו``ד חן שטיין
    28/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו