מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטוריןמודאגת מאוד08/06/2013
שלום ליאת שטיין,
אודה לך אם תוכלי לייעץ לי מה עליי לעשות ולמה אני זכאית.
אני עובדת כ- 15 שנה בחברה גדולה ומוכרת.
לפני כשנה וחצי, עקב התייעלות החברה וצימצומים, הודיעו לי כי אני מפוטרת.
מאחר והודעתי מראש כי אני בטיפולי פוריות, נשארתי בעבודה, אך במשאבי אנוש הודיעו לי כי אני מוגנת רק לשנתיים, ואם לא אהיה בהריון - כנראה לא אשאר..
(תלוי במצב החברה באותה תקופה, כך הגדירו זאת..)
אני לא צריכה להסביר לך, עד כמה לא נוח לי לעבוד שם מאז המקרה (פשוט כי אין ברירה), ולצערי נקלטתי להריון לפני כחצי שנה, אך עברתי הפלה לדאבוני..
ואני בטוחה שלא אקלט שוב להריון בחמישה חודשי עבודה שעוד נותרו לי..
המצב הזה , מן הסתם, גם מעיב על היכולת להיקלט במהרה, כי אני כל הזמן בחששות
לגבי פרנסתי..
אני כל הזמן דואגת, שאוטוטו עומדת להסתיים התקופה שלי, ואז אמצא את עצמי ללא פרנסה..
האם באמת אני מוגנת רק שנתיים? ואם לא אהיה בהריון אכן ניתן "לזרוק" אותי אוטומטית?
מהן הזכויות שלי במקרה הזה חוץ מקבלת הפיצויים שהינם משכורת על כל שנת עבודה
האם משכורת ברוטו או נטו?
תודה והערכה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין - תגובה
עו``ד ליאת שטיין11/06/2013מאי שלום,
אכן תחושתך מובנת ומוכרת - רבות מלקוחותיי נמצאו בשלב כזה או אחר במצב דומה...
ואכן, החוק מחיל את ההגנה רק למקסימום שנתיים. כמובן שבתום תקופה זו ככל וירצו לפטר אותך, עליהם להצדיק זאת בסיבה ראויה ולא בגלל תום ההגנה, ואולי בדרך זו ניתן יהיה להילחם - אינני מקרה את נסיבותייך האישיות ומשכך קשה לי לייעץ, אך אם וכאשר יעלה הצורך בתום התקופה, ניתן יהיה לקיים פגישה פרטנית ולבחון את העניין.
בכל אופן, תשלום הפיצויים הינו בערכי שכר היסוד ברוטו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)