דמי לידה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמי לידה ..
    אלה
    22/06/2013

שלום..אני נמצאת בשמירת הריון מההתחלה ועד הסוף ומקבלת גמלה .. אני אמורה ללדת בסוף יולי ..הבנתי שדמי לידה מחושבים לפי שלושת החודשים שלפני היציאה לשמירת ההריון !?
    אם כן .. אי יצאתי לשמירה ב 21.1 ז"א שמחשבים את דצמבר ואחורה .. רציתי לציין שבמשך חודש דצמבר אני כמעט ולא עבדתי והייתי במחלה 20 יום בערך ובכך המשכורת הייתה מאוד נמוכה ? האם בביטוח לאומי יגולים להתחשב בכך ולהתחיל את החישוב לפי נובמבר אוקטובר ספטמבר ? ולדלג על דצמבר ?
    ואם כן .. מה עליי לעשות !!
    תודה רבה ..

ועוד שאלה ..אני מתכוונת להתפטר חודש לפני סיום חופשת לידה ? האם זה משפיע על דמי הלידה או הפיצויים ??
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמי לידה ..

הוספת תגובה

• דמי לידה .. - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    24/06/2013

אלה שלום,
    באופן עקרוני, חישוב דמי הלידה נעשה על פי שלושת חודשי העבודה המלאים שקדמו ללידה, כאשר לרוב, הפחתות הנובעות מהעדרות עקב ההריון (כמו במקרה שלך - מחלה), לא באות בחשבון, אך יש לברר זאת ספציפית מול ביטוח לאומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו