מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשים לדמי שמירת הריוןאלה24/06/2013
שלום ,
אני מקבלת גמלה לשמירת הריון יצאתי לשמירה ב 21.1
במשכורת של ספטמבר שולם לי מענק חד פעמי ..תמריץ תקופת ספטמבר 2012 עדספטמבר 2013 ..בסכום 5600 ש"ח..
כשיצאתי לשמירת הריון נודע לי שלא מגיע לי תמריץ על החודשים שבהם אני נמצאת בשמירה ובכן גבו (במקום עבודתי)ממני בחזרה סכום של 3600 - על הששה חודשים שבהם אני נמצאת בשמירה (מסוף ינואר עד יולי) .
השאלה שלי האם מגיע לי לתבוע לתשלום הפרשים ?? הסכום 3600 אכן עולה על רבע השכר החודשי .אבל אני לא בטוחה אם מגיע לי לתבוע לתשלום הפרשים כי יש סיכוי שהסכום המלא (5600) אולי נכלל בחישוב הקצבה לשמירת ההריון!!
תודה רבה .. ורציתי לברר אם מגיע לה מה עליי לשלוח על מנת לקבל את ההפרשים!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשים לדמי שמירת הריון - תגובה
עו``ד חן שטיין25/06/2013שלום לך,
שאלתך אינה ברורה מספיק, אך ממילא עלייך לבדוק עניין ספציפי זה מול המוסד לביטוח לאומי.
אגב, לא בהכרח היה צריך לקחת ממך חזרה את התמריץ, היות והוא לא שולם לך בגין עבודה בתקופה בה היית בשמירה, אלא בגין תקופה קודמת - בדקי את העניין מול ביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון..אבל
אלה25/06/2013האמת שאני בעצמי מבולבלת!!
אני נמצאת בשמירת הריון מ 21.1.2013 .. את הבונוס קיבלתי לפני הכניסה לשמירת הריון ב 1.9.2012 .. הסכום היה 5000 ש"ח ..
מיד כשיצאתי לשמירה נוכו ממני סכום של 3600 ש"ח בעבודה! כי לטענתם לא מגיע לי בונוס בזמן חלת (שמירת הריון) וזה על החודשים סוף ינואר עד סיום שמירת הריון ! הרי הסכום ששולם 5000 ש"ח זה היה לשנה הבאה ולא הקודמת ! ז"א עד ספטמבר 2013..
השאלה שלי .. האם במקרה שלי מגיע לי קבל את הבונוס או לא !!
והשאלה השנייה האם מגיע לי.לתבוע לקבלת הפרשים מהביטוח ..אני לא כלכך מבינה אבל לפי מה שהבנתי שתובעים על סכומים ששולמו אחרי השמירה ולא לפני!
למרות שהסכום ששולם הוא לשנה מלאה ז"א על כל חודש עד ספטמבר 2013
תודה ..מקווה שהייתי יותר ברורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון..אבל - תגובה
עו``ד חן שטיין26/06/2013לאור מורכבות העניין, יש לבחון זאת במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת על מנת להגיע לתשובה מעמיקה ומקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)