מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היריון ועזיבת עבודהרין25/06/2013
שלום רב
אני בהיריון חודש 7 אתמול הבוסית לקחה אותי לשיחה ואמרה שהביאה לי מחליפה לתקופה שלא אהיה.
במהלך השיחה שאלה אותי אם אפשר לדעת בכנות אם ני מתכוונת לחזור ואמרתי שכנראה שלא (היינו במריבות לאחרונה) אבל שמותר לי להחליט אחרי הלידה בעזרת השם.
היום בבוקר היא כינסה את כולם וגם שלחה לי כבר אתמול סיכום במייל והודיעה שבהחלטה משותפת הוחלט שאני לא חוזרת אחרי הלידה.
האם מותר לה לעשות זאת? מה עם פיצויים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון ועזיבת עבודה - תגובה
עו``ד חן שטיין25/06/2013רין שלום,
היא לא רשאית לעשות זאת, אלא בהסכמתך.
ככל שלא הסכמת לכך - שלחי לה מכתב חזרה בו תביעי את עמדתך בעניין.
עקרונית, גם את תתפטרי עד 9 חודשים אחרי לידה לצורך טיפול בילד, תהיי זכאית לפיצויי פיטורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאה לחופשה לפני לידה עח ימי מחלה
רין25/06/2013תודה רבה האם מדובר ב49 ימים (כולל שישי/שבת) או בימי עבודה?
תאריך משוער שלי הינו 23.8.
ואז דמי הלידה מחושבים לי עבור 3 חודשים אחורנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאה לחופשה לפני לידה עח ימי מחלה - תגובה
עו``ד חן שטיין26/06/2013מדובר בימים קלנדריים (כולל שישי שבת).
אכן, דמי הלידה מחושבים 3 חודשים אחורנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)