מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לחצי משרה לאחר חופשת לידהאור02/07/2013
שלום!
אני עובדת חמישה ימים בשבוע במקום עבודתי כבר 4 וחצי שנים.
14 שבועות של חופשת לידה תמו בתחילת השבוע.
לפני הלידה עדכנתי את מעסיקיי שאיני יודעת אם אשוב בתום 14 השבועות או אאריך את החופשה ללא תשלום משום שאין לי סידור לתינוק לכל ימות השבוע. הם הציעו אז (כאמור עוד בטרם הלידה) שאחזור ליומיים או שלושה בשבוע בימים בהם יש לי סידור לילד ואקבל שכר בהתאם באופן יחסי.
שאלתי הראשונה,
במידה ואכן אעשה זאת האם יש להם אפשרות להחליט שהיקף המשרה הזה מתאים להם באופן קבוע ואז להוריד לי את המשרה המלאה לחצי משרה?
במידה והחוק שומר על נשים לאחר לידה-לכמה זמן הוא תקף?
שאלה שנייה,
לכמה זמן אפשר להאריך חופשת לידה ללא תשלום? האם עד שנה במקרה שלי?
במידה והחוק שומר עלי - זה תקף רק אם אעבוד מבחירה חצי משרה רק בזמן התקופה הזו (בה ניתן להאריך את החופשה ללא תשלום)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה קטנטנה בנושא..
אור02/07/2013אם אעבוד יומיים או שלושה בשבוע אז מגיעה לי בהם שעת הנקה??
אני עובדת 8.5 שעות
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנטנה בנושא.. - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/07/2013לשעת הנקה זכאית רק עובדת במשרה מלאה. ככל שלא תעבדי כך, לא תהיי זכאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לחצי משרה לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/07/2013אור שלום,
ראשית, ככל שמוסכם על שינוי זמני נקודתי, הרי שכך זה מאור להיות, ולא שינוי היקף המשרה קבוע, ולא ניתן יהיה לפגוע בתנאייך - כדאי להסדיר הכל מראש.
חופשת לידה ניתן להאריך עד למקסימום שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)