מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעסיקיוחנן12/07/2013
עובדת שלי דורשת פיצויי פיטורין אחרי לידת ביתה
בביקור בביתה על מנת להעניק לה מתנה לאחר הלידה הסתבר לי שהיא גרה 10 דקות מהעבודה -עברה לפני שנתיים מקום מגורים ולמעשה אין תחבורה ציבורית לעבודה
שילמתי לה נסיעות כל התקופה האם אני זכאי לשלול ממנה פיצויים על רקע עברת משמעת -קיבלה החזר נסיעות ולא הודיעה כי היא לא נוסעת לעבודה ?
או להוריד לה את כל הסכומים מפיצויי הפיטורין ?
לטענתה היא השתמשה בחופשי חודשי לנסיעות ללקוחות ,אך לטענתי זה לא יום יומי והיא היתה צריכה לבקש החזר נסיעות ללקוחות עפ,י קבלות ולא להמשיך לקבל חופשי חודשי באופן קבוע
אגב,מקום מגוריה הקודם: 2 תחנות בלבד מהעבודה =לטענתה היא נסעה את 2 התחנות =מדובר ב8 שנות עבודה ,סכום גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעסיק - תגובה
עו``ד חן שטיין14/07/2013שלום לך,
אכן נשמע כי התנהלות העובדת לא היתה תקינה. יחד עם זאת, לא בקלות ישללו ממנה פיצויי פיטורים בנסיבות אלה, אם כי חובת השבה בהחלט ייתכן שקמה.
את האמור יש לבחון בייעוץ מתאים על מנת לקבל החלטה מושכלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הבוס רשאי להחליט מתי חוזרים לעב
אורלי14/07/2013ביתי הודיעה לבוס שהיא חוזרת לעבודה ב1/9/13 מאחר ואז הילד חוזר לבית ספר ויש מטפלת לילדה. היא ילדה ב14/2/ כלומר בקשה לחזור אחרי שישה וחצי חודשים. הבוס אמר שחבל לו לשלם לה על חודש ספטמבר מאחר והוא חודש של חגים ושהיא תתחיל לעבוד באוקטובר. האם מותר לו לבזבז לה חודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים
אורלי18/07/2013למה לא עונים לי ומדלגים עלי ??????? זה ממש חשוב לנו
שבת קסומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הבוס רשאי להחליט מתי חוזרים לעב - תגובה
עו``ד חן שטיין21/07/2013אורלי שלום,
עקרונית, ההחלטה מתי לחזור היא של העובדת ולא של המעסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)