הצילו- סכנת איבוד כספי פיצויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו- סכנת איבוד כספי פיצויים
    יוחנן
    12/07/2013

עבדתי 9 שנים בחברת נסיעות קטנה ,עסק פרטי של בוס ואני-אשת מכירות
    התפטרתי לאחר לידה . הסתבר לי דרך מנה"ח חיצונית של העסק שהוא העביר בעלות במהלך חופשת הלידה שלי
    העסק בקשיים .מה הפרוצדורה לפירוק חברה וקבלת הפיצויים מביטוח לאומי ?
    האם ייתכן שהעביר בעלות כדאי שלא יהיה על שמו פירוק חברה ו / או להתחמק מתשלום הפיצויים ?
    מדובר על סכום גבוה -הגעתי לשכר של 15000 כולל עמלות על מכירות
    מה העלויות בהנחה שאני עובדת יחידה לפירוק חברה ,הוא לא אמר לי שהעביר בעלות אלא מתעלם ממייל ששלחתי לו וביקשתי שיטפל בנוא גמר חשבון לסיום עבודתי

אגב,אינני מכירה את הבעלים החדשים ולא נראה שהיא מעורבת בעסק,הבוס שלי עדיין רשום כמנהל חברה שכיר =זאת ממידע שהשגתי

מודאגת
    צריכה את כספי הפיצויים לטיפול בביתי

נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצילו- סכנת איבוד כספי פיצויים - תגובה

עו``ד חן שטיין
    14/07/2013

שלום לך,
    לא בקלות "מוותרים" על אחד מהגורמים האפשריים - כדאי לערוך פנייה לשני הגורמים (המעסיק החדש והמעסיק הישן), בלשון זהירה כמובן, כדי לא לסכן את העובדה כי המעסיק הקודם הוא החייב הישיר, ולהתקדם בהתאם.
    מומלץ לעשות זאת בליווי משפטי מתאים על מנת לא לסכן את הזכויות, קל וחומר אם מדובר בסכומים גבוהים כפי שציינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו