הרעת תנאים לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרעת תנאים לאחר חופשת לידה
    אושי
    24/03/2008

אושר לי להאריך את חופשת הלידה (1/2 שנה סה"כ) בשיחה שלי עם הבוס הוא מציע לי לחזור לעבודה חודש לפני תום המועד ואני לא מעוניינת
    לא די בכך הוא הוסיף לי משמרת ערב נוספת שלא היתה לי קודם לכן
    וטען שזה מה שיש כרגע ואם אני לא רוצה הוא יתן את התפקיד למישהי אחרת
    והוא לא יודע מה יהיה איתי בעוד חודש יתכן ולא תהיה ברירה אלא להעביר אותי סניף שבו אעבוד רק 3 ימים מלאים מתוכם 2 ערב כמו כן הסניף מרוחק הרבה יותר מהסניף בו עבדתי
    שאלתי היא האם הוא יכול לאיים עלי כך ? האם הוא יכול להשיב אותי לעבודה למקום רחוק יותר ובהרעת תנאים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרעת תנאים והארכת חופשת הלידה

עו"ד דלית דה-קסטרו
    25/03/2008

שלום רב,
    לעניין הארכת חופשת לידה, יולדת שעבדה לפחות שנתיים אצל אותו מעביד או באותו מקום עבודה, רשאית להאריך את חופשת הלידה שלה ברבע ממספר החודשים שעבדה קודם לכן, עד למקסימום של שנים עשר חודשים מיום הלידה.
    יובהר, כי אם את עומדת בתנאים הללו, מעבידך אינו רשאי למנוע ממך לנצל את זכותך להאריך את חופשת הלידה, ולפיכך אינו יכול לקצר לך את הארכת חופשת הלידה בניגוד לרצונך.
    לעניין הרעת תנאים, 60 ימים מתום חופשת הלידה/הארכת חופשת הלידה, מעסיקך אינו רשאי להרע את תנאי עבודתך.
    לידיעתך, הרעת תנאים מאפשרת לעובד להתפטר ולקבל פיצויי פיטורים.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו