מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה באוגוסט- בזמן החופשה השנתיתהריונית05/08/2013
שלום,
אני עובדת בגן ילדים, ובשבוע האחרון נסתיימה שנת הלימודים, ובקרוב אני אמורה ללדת.
כחלק מהעבודה בגן ימי החופשה ניתנים במרוכז בחופשת הקיץ באוגוסט, כשאין אפשרות לקבל דמי חופשה במהלך השנה.
כך שלמרות שימי העבודה באוגוסט ספורים, המשכורת של אוגוסט מבוססת על דיווח ימים ושעות בהם אני עובדת לאורך השנה.
שאלתי: באם אלד במהלך אוגוסט, האם לצורך דו"ח השעות עליי להתייחס לכך שביום כך וכך ילדתי ועל כן לא לדווח החל מיום זה ואילך למשכורת- כיוון שהחל מהיום בו אני בחופשת לידה אני לא אמורה לקבל על כך משכורת.
או שכיוון שמדובר בימי חופשה- ניתן לדווח, כדי לא לפגוע בזכאותי לימי חופשה בגין כל השנה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה באוגוסט- בזמן החופשה השנתית - תגובה
עו``ד ליאת שטיין07/08/2013שלום לך,
על מנת שלא תהיה ולו האפשרות הקלושה של פגיעה בדמי הלידה, מוטב שלא לדווח עבודה החל מיום הלידה.
אם מדובר בתשלום בגין ימי חופשה לא אמורה להתעורר בעיה.
בכל מקרה הייתי מציעה לבחון זאת קודם לביצוע פעולה כלשהי - ישירות מול המוסד לביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)