מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי טפסי אבטלה לאחר לידהיוחנן12/08/2013
שלום,
התפטרתי לאחר לידת תאומים ,בן ובת מקסימים
בן זוגי,אב התאומים,ואני מתגוררים ביחד מזה כשנתיים בשכירות אך אין לנו רכוש משותף ולא חשבון בנק משותף
באישור לידה שנשלח לביטוח לאומי רשום בן זוגי כאב התאומים=קיבלתי דמי לידה
בטפסים לאבטלה יש לציין פרטי בן זוג ומשכורתו למי שמתחת לגיל 45
אני רווקה בת 42,לא רוצה להתחיל בהליך הכרת ידועה בציבור
האם אני יכולה לציין בטפסים רווקה ולהתעלם מסעיף בן זוג למרות שבאישור לידה הוא רשום כאבי התאומות ?
הרי ביטוח לאומי ירצה שנמלא טפסים לידועים בציבור ואין לי עניין בכך
אשמח לעצתך בנושא
לא ארצה להסתבך עם ביטוח לאומי אך אני לא מבקשת זכויות כמו חד הורית אלא דמי אבטלה
האם יש קשר לגובה דמי האבטלה ביחס לשכר של בן הזוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי טפסי אבטלה לאחר לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין14/08/2013רונה שלום,
כבר השבתי על שאלתך זו, ואין לי אלא לשוב על הדברים:
עקרונית לא ניתן להצהיר על סטטוס אחד בטופס אחד, ועל סטטוס אחר בטופס שני - זה מתכון לבעיות בהמשך, ועלול לסבך אותך. מומלץ לשמור על אחידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)