מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסכם עבודה, הריון וחל"תסיגל14/08/2013
תמתי על הסכם עבודה כעובדת זמנית ב9/2012. כמפעילה בגני עיריה,בחוזה נרשם שאין המעביד מתחייב לספק עבודה בתקופת החופש והחגים.
בפועל בתקופת החגים עבדתי חלקית, מאחר וילדים בבוקר יצאו לחופשה לדוגמא בחנוכה, שהילדים יצאו לחופשת החג, לא היו גנים בוקר, צהרונים לעומת זאת היו פועלים מהבוקר, ולכן עבדתי בבוקר בצהרונים, לפי המערכת הקיימת אצלי, שני צהרונים ביום.
בפסח שבוע וחצי לפני החג לא עבדתי לא בגנים בבוקר ולא בצהרונים. אחרי החג, עדין לא היו גני בוקר, אבל עבדתי שבוע אחרי החג בצהרונים שחזרו לפעילות.....
נוסף לכך בחודש יולי שבו לא היו גני עיריה, ולמעסיק שלי לא היו לקוחות, עבודתי הצטמצמה לכדי קייטנות בלבד, מה שאומר שעשיתי בכל יום שני קייטנות בלבד. לא היתה לי מערכת מלאה.
בחודשים אוגוסט ספטמבר, המעסיק טוען שאין לו עבודה, ידוע לי שעובדים קיבלו אישור ליציאה לחל"ת. אני כרגע בהריון חודש 6, והמעסיק לא נותן לי אישור לחלת.
האם החוזה שחתמתי עליו חוקי, והאם זה חלוונטי למקרה שלי שאני בהריון, האם לא קיימת כאן אפלייה והרעת תנאים. רוצה לציין שאני עובדת לפי שעות ולא גלובלית
האם ניתן לקבל שכר במצב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסכם עבודה, הריון וחל"ת - תגובה
עו``ד חן שטיין17/08/2013סיגל שלום,
את מדברת על מקרה מאוד ספציפי.
לצורך בחינת המצב יש לבדוק את ההסכם עליו את חתומה ואת הנעשה אצל עובדים אחרים - זאת ניתן לעשות בפגישת ייעוץ פרטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)