מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכנת איבוד פיצוייםיוחנן20/08/2013
עבדתי 10 שנים בחברת כ"א קטנה מאד-3 רכזות בלבד
התפטרתי לאחר חופשת לידה והמעסיק אמר לי שהחברה לא רווחית ויש בעיה לשלם לי פיצויים
בנתיים, התפטרו 2 הרכזות שעבדו איתי ולמעשה נשאר רק המעסיק שלא נמצא פיזית בחברה ואין מי שיפעיל אותה
מה האפשרויות שלי ומה תמליץ :
1. לתבוע בבית דין לעבודה,מניחה שאזכה ואז איך בית משפט יגבה את הפיצויים אם אין כסף בחברה לשלם לי ?
2. האם לבקש מהמעסיק לסגור את החברה ואז אוכל לקבל פיצויים מביטוח לאומי ?( הסכום המגיע לי : השלמה של 65000 פיצויים ו15000 פדיון חופש )
את רכיב הפיצויים בפנסיה הוא יעביר לי
3. לבקש תשלומים בתקווה שיגיס רכזת אחרת ויהיה כסף לשלם לי ?
4. הבנתי שזה הליך יקר וארוך לפרק חברה לבד,אתה יכולה להאריך עלויות ?
תודה מראש
מאד מודאגת
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנת איבוד פיצויים - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/09/2013שלום לך,
אכן הליך פירוק חברה אינו פשוט ואינו זול.
יחד עם זאת, ייתכן ולחברה יש את הסכום אותו עליה לשלם לך, היות ולא מדובר בסכומים אסטרונומיים. גם אם לא, ייתכן ועדיין יהיה נכון מבחינתך לפעול לפירוק, ייתכן ביחד עם עובדות נוספות אשר גם להן חייבים כספים.
בכל אופן, יש להגיע לייעוץ פרטני בעניין על מנת לבחון מהי הדרך הנכונה לפעול, ומוטב מהר ככל הניתן, טרם יגיעו נושים נוספים של החברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)