סכנת איבוד פיצויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכנת איבוד פיצויים
    יוחנן
    20/08/2013

עבדתי 10 שנים בחברת כ"א קטנה מאד-3 רכזות בלבד

התפטרתי לאחר חופשת לידה והמעסיק אמר לי שהחברה לא רווחית ויש בעיה לשלם לי פיצויים

בנתיים, התפטרו 2 הרכזות שעבדו איתי ולמעשה נשאר רק המעסיק שלא נמצא פיזית בחברה ואין מי שיפעיל אותה

מה האפשרויות שלי ומה תמליץ :
    1. לתבוע בבית דין לעבודה,מניחה שאזכה ואז איך בית משפט יגבה את הפיצויים אם אין כסף בחברה לשלם לי ?

2. האם לבקש מהמעסיק לסגור את החברה ואז אוכל לקבל פיצויים מביטוח לאומי ?( הסכום המגיע לי : השלמה של 65000 פיצויים ו15000 פדיון חופש )

את רכיב הפיצויים בפנסיה הוא יעביר לי

3. לבקש תשלומים בתקווה שיגיס רכזת אחרת ויהיה כסף לשלם לי ?

4. הבנתי שזה הליך יקר וארוך לפרק חברה לבד,אתה יכולה להאריך עלויות ?

תודה מראש

מאד מודאגת

אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכנת איבוד פיצויים

הוספת תגובה

• סכנת איבוד פיצויים - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    02/09/2013

שלום לך,
    אכן הליך פירוק חברה אינו פשוט ואינו זול.
    יחד עם זאת, ייתכן ולחברה יש את הסכום אותו עליה לשלם לך, היות ולא מדובר בסכומים אסטרונומיים. גם אם לא, ייתכן ועדיין יהיה נכון מבחינתך לפעול לפירוק, ייתכן ביחד עם עובדות נוספות אשר גם להן חייבים כספים.
    בכל אופן, יש להגיע לייעוץ פרטני בעניין על מנת לבחון מהי הדרך הנכונה לפעול, ומוטב מהר ככל הניתן, טרם יגיעו נושים נוספים של החברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו