שלום רב שאלה מאוד חשובה לי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב שאלה מאוד חשובה לי..
    עדנוש29
    27/08/2013

שלום..אני בת 29 עובדת במקום עבודה כבר 3 וחצי שנים ועברתי בשנה וחצי טיפולי הפרייה וכרגע אני ממש בתחילת הריון ואמורה כול בוקר לבצע זריקה של פרוגסטרון (רק האחות בקופת חולים מבצעת זאת כי זה בשריר) אז יוצא שאני לא יכולה להגיע לעבודה כשאנחנו עובדים משמרת בוקר ואצלינו זה שבוע בקרים שבוע לילות משמרות בנות 12 שעות..התייעצתי עם האחראית הראשית היא אמרה שלא תוכל להעביר אותי רק למשמרות לילה (בנתיים עד שאיהיה בשבוע 10 ואפסיק תמיכה כי הפרוגסטרון שלי מאוד נמוך ואני בסכנת הפלה) היא אמרה לי "אוקיי אחרי הזריקה תבואי" הבעיה היא שאני גרה בעיר אחרת ונסיעה עד עיר העבודה שלי עד תחנה מרכזית זה חצי שעה + לכחת שם אוטובוס שעובר פעם ב 40 דק' והמקום עבודה נמצא בתחנה הסופית שלו שזה בערך בקו פנימי עוד שעה+... זה לא הגיוני לי הטרטור הזה כול יום...מה גם אף אחד לא יחזיר לי דמיי נסיעה.. העם יש משהו לעשות בנדון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפורום הנ''ל פעיל בכלל???

עדנוש29
    29/08/2013

לא עונים פה בכלל כבר שבוע אין מענה לפי מה שאני רואה..וחשוב לי לדעת מה עליי לעשות כי הדבר פוגע לי מאוד במשכורת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב שאלה מאוד חשובה לי.. - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    02/09/2013

שלום לך,
    עקרונית, עלייך להגיע אחרי הזריקה.
    פתרון יצירתי אחר הינו להגיע עם ההסעות, וללכת לקופת חולים הקרובה למקום העבודה - אז לא יתעוררו הבעיות עם הנסיעות. בכל מקרה, בסיטואציה כזו בה את לה מגיעה עם ההסעות, הרי שאת זכאית להחזר נסיעות בהתאם לדין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו