מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות וביטוח מנהלים (קרן פיצויים)שרית26/03/2008
חזרתי לעבודה מחופשת לידה לפני כשבוע. בעקבות תחושתי שישנה הרעה ביחס המעביד אלי (שינוי לרעה ביחס אלי החל עוד טרם הלידה מהרגע שביקשתי לקצר את שעות העבודה שלי ולסיים את יום העבודה שעה וחצי קודם ולאחר שהדגשתי שבקשתי לשינוי היא עד לסוף שנת 2008 בלבד). מעבר לכך תפקידי שונה מאחראית על המחלקה לתפקיד שולי יותר ומחליפתי במשך חופשת הלידה מנהלת כעת את התיק "הכבד" (והמעניין יותר) במחלקה ואני כאמור עוסקת בדברים שוליים יותר.
אני מעונינת להתפטר מאחר שבמצב כזה עדיף לי להשאר בבית ולטפל בילדתי, מאשר להיות מתוסכלת בעבודה.
שאלתי היא - במידה ומצאתי עבודה אחרת ואני מוותרת על הפיצויים שמגיעים לי, האם הם ישארו במסגרת ביטוח המנהלים שלי אותו אני מתכוונת להמשיך במקום העבודה החדש או שישארו אצל המעביד.
אני מקווה שניסחתי את השאלה בצורה ברורה :-)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות וביטוח מנהלים
עו"ד דלית דה-קסטרו26/03/2008שרית שלום,
עובדת רשאית להתפטר תוך 9 חודשים מיום הלידה על מנת לטפל בילדה ולקבל פיצויי פיטורים.
טיפול בילד משמעותו גם שהות ממושכת יותר עם הילד ולפיכך אם תמצאי עבודה אחרת שמאפשרת לך שהות ממושכת יותר באופן משמעותי עם ילדך, עדיין תישמר לך זכאותך לפיצויי פיטורים.
אם הבנתי את שאלתך, את מעוניינת לדעת האם כספי הפיצויים ינתנו לך בכל מקרה, גם במידה ותתפטרי בנסיבות שלא מזכות אותך בפיצויי פיטורים - על מנת לענות לשאלה זו יש לעיין בפוליסת ביטוח המנהלים שלך, ובחוזה העבודה שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)