מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריות והסכם קיבוצימודאגת מאוד04/09/2013
עו"ד ליאת בוקר טוב,
נועצתי בך בעבר ועזרת לי מאוד.
אני עובדת בחברה מכובדת וגדולה כ- 15 שנה (הרבה זמן יחסית).
עקב התייעלות וצימצומים פוטרתי לפני קרוב לשנתיים, אך בשל טיפולי פוריות שאני עוברת נשארתי. כעת נותרו לי עוד כחודשיים (סגירת שנתיים) לסיום תקופת ההגנה.
דווקא כעת, עומד להיחתם הסכם קיבוצי אשר עשוי להיטיב עם העובדים ולשפר את תנאי העסקתם, אך "אליה וקוץ בה", אני חוששת שבעקבות ההסכם אשר פוגע ברווחים
של החברה יפוטרו לא מעט עובדים, וכמובן אני ביניהם.
האם ההסכם הקיבוצי אמור להגן עליי?
האם בעקבות הפיטורין (אשר בוצע עוד לפני ההתאגדות וההחתמות על ההסכם), אוטומטית אסיים את עבודתי בתום השנתיים?
האם בכלל ההסכם הקיבוצי אמור להגן עליי בעקבות הפיטורין שאירע קודם לכן?
איך אדע מהם זכויותיי בהקשר הזה?
תודה והערכה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות והסכם קיבוצי - תגובה
עו``ד ליאת שטיין08/09/2013מאי שלום,
שמחה לשמוע שעזרתי :-)
להסכם הקיבוצי לא אוכל להתייחס, היות ואינני מכירה את פרטיו.
לגבי הפיטורים- הם לא מיידים, ויתבצעו רק אם תקבלי הודעה על הפיטורים (אלא אם עבודתך הוארכה בהסכם לתקופה קצובה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת..
מודאגת מאוד09/09/2013ליאת,
ראשית, תודה על התגובה.
במידה ולא יהיו פיטורים עקב צימצומים והתייעלות השנה, ובכלל בשנים הבאות,
האם אני עשויה להישאר כעובדת מן המניין?
האם כמפוטרת העבר, "שהוחזקה" עפ"י החוק, מחוייבת בתום התקופה לעזוב?
האם כמפוטרת אינני יכולה לחזור להיות מה שהייתי קודם?
האם אני צריכה לחשוש מכך שכל יום אחרי התקופה, אני עלולה לקבל מכתב פיטורין?
אל מי אני צריכה לפנות כדי להבין היכן אני עומדת??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)