התפטרות לשם טיפול בתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לשם טיפול בתינוק
    אמילי
    27/03/2008

אני שלחתי מכתב התפטרות, ועל מנת שאקבל את הפיצויים ביקשו ממני מכתב עורך דין על חשבוני המחייב אותי לא לעבוד (או לפי החוק אם אמצא עבודה עם פחות שעות או קרוב יותר מהבית). האם מותר להם לבקש ממני התחייבות כזו עם מכתב עורך דין?

בנוסף האם בחישוב הפיצויים הם יכולים להפחית מהסכום את החגים ששילמו לי על פי החוק?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לשם טיפול בתינוק

הוספת תגובה

• מכתב התפטרות

עו"ד דלית דה-קסטרו
    27/03/2008

שלום רב,
    בהתאם לדרישות החוק אין חובה לתת התחייבות מאושרת על ידי עו"ד במקרה של התפטרות לצורך הטיפול בילד , ולראשונה אני שומעת על דרישה כזאת.
    אם את רוצה להתפטר לצורך הטיפול בילד, עלייך לתת מכתב התפטרות בו יירשם כי את מתפטרת לצורך הטיפול בילד. התפטרות לצורך הטיפול בילד משמעותה לשהות באופן ממושך יותר עם הילד, זאת אומרת את אינך חייבת להפסיק לעבוד אלא מותר לך לעבוד בעבודה שמאפשרת לך שהות ממושכת יותר באופן משמעותי עם ילדך.
    לעניין שאלתך השנייה, לא ברור לי לגבי אילו חגים מדובר, ומדוע הם רוצים להפחית את הסכום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות לטיפול בילד - המשך

אמילי
    27/03/2008

- לגבי החגים, מדובר ב-7 החגים שהמעביד חייב לשלם לכל עובדיו על פי החוק.

- לדעתך מה עלי לעשות במענה לדרישה שלהם? לסרב? לבקש שהם ישלמו לי את שכ"ט של העו"ד?

בתודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי חגים והתפטרות לצורך הטיפול בילד

עו"ד דלית דה-קסטרו
    31/03/2008

לעניין דמי החגים, לא הסברת לי מהו הנימוק שנתנו לך לקיזוזם, לכם אינני יכולה להתייחס לכך.
    לעניין התפטרותך, פירטתי בתשובתי הקודמת מהן דרישות החוק בעניין - הבחירה כיצד להגיב לדרישתם היא בידייך.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו