מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לשם טיפול בתינוקאמילי27/03/2008
אני שלחתי מכתב התפטרות, ועל מנת שאקבל את הפיצויים ביקשו ממני מכתב עורך דין על חשבוני המחייב אותי לא לעבוד (או לפי החוק אם אמצא עבודה עם פחות שעות או קרוב יותר מהבית). האם מותר להם לבקש ממני התחייבות כזו עם מכתב עורך דין?
בנוסף האם בחישוב הפיצויים הם יכולים להפחית מהסכום את החגים ששילמו לי על פי החוק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכתב התפטרות
עו"ד דלית דה-קסטרו27/03/2008שלום רב,
בהתאם לדרישות החוק אין חובה לתת התחייבות מאושרת על ידי עו"ד במקרה של התפטרות לצורך הטיפול בילד , ולראשונה אני שומעת על דרישה כזאת.
אם את רוצה להתפטר לצורך הטיפול בילד, עלייך לתת מכתב התפטרות בו יירשם כי את מתפטרת לצורך הטיפול בילד. התפטרות לצורך הטיפול בילד משמעותה לשהות באופן ממושך יותר עם הילד, זאת אומרת את אינך חייבת להפסיק לעבוד אלא מותר לך לעבוד בעבודה שמאפשרת לך שהות ממושכת יותר באופן משמעותי עם ילדך.
לעניין שאלתך השנייה, לא ברור לי לגבי אילו חגים מדובר, ומדוע הם רוצים להפחית את הסכום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפטרות לטיפול בילד - המשך
אמילי27/03/2008- לגבי החגים, מדובר ב-7 החגים שהמעביד חייב לשלם לכל עובדיו על פי החוק.
- לדעתך מה עלי לעשות במענה לדרישה שלהם? לסרב? לבקש שהם ישלמו לי את שכ"ט של העו"ד?
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמי חגים והתפטרות לצורך הטיפול בילד
עו"ד דלית דה-קסטרו31/03/2008לעניין דמי החגים, לא הסברת לי מהו הנימוק שנתנו לך לקיזוזם, לכם אינני יכולה להתייחס לכך.
לעניין התפטרותך, פירטתי בתשובתי הקודמת מהן דרישות החוק בעניין - הבחירה כיצד להגיב לדרישתם היא בידייך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)