מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצויי פיטורין אחרי לידהשני05/10/2013
שלום רב.
אני כרגע חודשיים אחרי לידה.החלטתי להישאר בבית לצורך טיפול בתינוק.
1. האם אני צריכה להודיע לבוס שלי בכתב על פיטורין או ניתן טלפונית?
2. במידה וצריך מכתב- מהו תאריך סיום העבודה שצריך להיות במכתב- תאריך הלידה או תאריך סיום חופשת הלידה?
3. הבנתי שעלי להתייצב בלשכת העבודה מיד עם תום חופשת הלידה ושוב אחרי 90 יום. העניין הוא שבמהלך ה 90 יום הללו אני עוברת דירה לעיר אחרת. אז באיזו לשכה עלי ללכת בתום חופשת הלידה? לעיר שבה כבר אגור בהמשך?
4. חודשיים לפני הלידה הייתי בשמירת הריון. מה עלי להביא עימי? מכתב פיטורין ותלושי משכורת שלפני השמירה?
תודה רבה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצויי פיטורין אחרי לידה - תגובה
עו``ד חן שטיין07/10/2013שני שלום,
1. תמיד עדיף בכתב - כך יש הוכחה במקרה של מחלוקת.
2. המועד בו את רוצה לסיים לעבוד, לפי מה שאני מבינה ממך - מועד תום חופשת הלידה.
3. עלייך להתייצב בלשכה באיזור בו את רשומה. אם יהיה מעבר, תתעדכני מול הלשכה מה עלייך לעשות וכיצד.
4. אכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
שני14/10/2013ראשית כל תודה רבה על התשובה.
שאלות נוספות:
1. פיצויי הפיטורין מחושבים מיום תחילת העבודה ועד לתאריך סיום חופשת הלידה 3.5 חודשים? כולל השמירת הריון חודשיים?
2. תוך כמה זמן אמורים לקבל את הפיצויים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין15/10/2013הי,
בשמחה :-)
1. כן.
2. לפי החוק - תוך 15 ימים מיום סיום יחסי עובד-מעביד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שני15/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)