מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרותילנה20/10/2013
שלום,
אני עבודת במקום עבודה שלי כמעט שנתיים. אני אמורה ללדת באמצע חודש ינואר כאשר ב13 בינואר ימלאו בדיוק שנתיים שאני עובדת בחברה. יש לי מס' שאלות:
1. אם אני יכולה להקדים את היציאה לחופשת לידה שלי ל13/01 כדי שיהיה לי בדיוק שנתיים בחברה ולהתפטר יחד עם יציאה לחופשת לידה, זאת אומרת אם אני מודיעה לו שאני רוצה להקדים את החופשה ולהתפטר חודש מראש( נגיד באמצע חודש דצמבר) האם זה אפשרי?
2. אם אני עדין זכאית לדמי לידה מלאים?
3. אם אני התפטרתי לפני חופשת לידה אז אני יכולה ישר לפנות לביטוח לאומי?(זאת אומרת הכוונה שמשך חופשת הלידה שלי נספר לי כ90 ימי המתנה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות - תגובה
עו``ד חן שטיין23/10/2013ילנה שלום,
מאוד לא מומלץ להתפטר לפני הלידה, ואין כל משמעות אם תתפטרי מספר ימים לאחר השנתיים - את הזכויות שלך את מקבלת לפי כל יום ויום (ימים אלה מעל השנתיים לא "הולכים לאיבוד").
90 ימי ההמתנה ממילא לא חופפים את התקופה בה משולמים לך דמי הלידה, ולכן חבל לוותר על תקופת חופשת הלידה ולא להיות מועסקת בהם, כי גם הם נחשבים לותק לצורך צבירת זכויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ילנה23/10/2013חן שלום,
תודה רבע על תשובתך.
אני רק רוצה לבדוק שהבנתי אותך נכון בנוגע ל90 ימי המתנה .
לפי מה שאתה אומר תקופה של חופשת לידה שבעבורה אני מקבלת תשלום לא נספרת לי כ90 ימי המתנה לפני שאוכל לקבל כסף מביטוח לאומי.
האם הבנתי נכון.
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
עו``ד חן שטיין27/10/2013אכן,
הבנת נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)