מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר חופשת לידהאילי29/03/2008
שלום
בימים אלו מסתיימת חופשת הלידה שלי ע"פ חוק, הארכתי מראש את החופשה לחודש נוסף ללא תשלום.
כעת ברצוני להתפטר (בטרם התחלתי את החודש הנוסף) האם הם ייחשבו לי כ 30 יום הודעה מראש ?
כמו כן, החברה בה אני עובדת עוברת לשהם בחודש הבא, מרחק של כ 30-40 דקות נסיעה מהבית
כאשר עובדה זו היוותה לאחד מהשיקולים של התפטרותי.
האם עקב כך אהיה זכאית לחתום אבטלה מידית ולא לאחר 90 יום ?
ואם כן היכן יש לציין זאת ? בביטוח לאומי כאשר אדרוש לחתום אבטלה או במכתב ההתפטרות שלי למעסיק ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות ודמי אבטלה
עו"ד דלית דה-קסטרו31/03/2008שלום רב,
טרם התפטרותך עלייך לתת הודעה מוקדמת. עובד שלא נתן הודעה מוקדמת כחוק, מעבידו רשאי לקזז לו את תמורת הההודעה המוקדמת משכרו. יש לתת את ההודעה המוקדמת חודש לפני תום חופשת הלידה אם את מעוניינת להתפטר מיד בתום חופשת הלידה.
במכתב ההתפטרות עלייך לרשום מהי הסיבה שאת מתפטרת ואת תקופת ההודעה המוקדמת.
אם את רוצה להתפטר לצורך הטיפול בילד את רשאית לעשות כן תוך 9 חודשים מיום הלידה ולקבל פיצויי פיטורים. אם המקום החדש מרוחק בהרבה ממקום העבודה הקודם ועקב כך הדבר יפגע באופן משמעותי במשך שהייתך עם ילדך, נראה כי יהיה ניתן לראות בכך התפטרות לצורך הטיפול בילד. ולעניין דמי אבטלה, ככלל אם התפטרת לצורך הטיפול בילד, עלייך להמתין תקופה של 90 ימים אלא אם התפטרת לאור שעות העבודה הארוכות ו/או המרחק הרב מהעבודה ואז ייתכן ויראו בהתפטרותך התפטרות מוצדקת ללא צורך בתקופת המתנה טרם קבלת דמי אבטלה. לתביעתך לדמי אבטלה שתוגש למוסד לביטוח לאומי עלייך לציין מדוע לדעתך התפטרותך מוצדקת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)