מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב...עדנוש2905/11/2013
מקווה שהגעתי לפורום הנכון.. אני בהריון תאומים לא זהים שבוע 14+3 אחריי ivf icsi ואני גם 4 שנים אחרי ניתוח קיסרי + הכתמות חומות עד עכשו שהתחילו בשבוע 8... אני כבר חודש וחצי נימצאת בית בתקווה לקבל שמירת הריון.. נכון לעכשו אני נימצאת בדרך ללא מוצא , הרופא נשים שלי לא מוכן למלא לי טופס 330 של ביטוח לאומי ללא מכתב מרופא תעסוקה על כך שאינני כשרה לעבוד בעבודתי הנוכחית.. הוא הפנה אותי לרופאת תעסוקה והיא רשמה לו ככה "המטופלת היא שלך ואתה זה שצריך למלא טפסים על שמירה ואנחנו לא קשורים בכלל" כשהבאתי לו את המכתב כולו רתח מזעם ופנה למנהלת של אותה רופאת תעסוקה ואמר שהוא רק צריך הערכה למצבי הבריאותי והיכולת שלי לעבוד במפעל בו אני עבדתי עד היום כבר 3 וחצי שנים.. הרופאת תעסוקה בתגובה שלחה לו מכתב שלי נעמדו השיערות מעצבים על המכתב הנ''ל הי רשמה לרופא נשים שלי " הנ''ל עובדת 100% בישיבה, באווירה ממוזגת, ולא עבודה פיזית" עד פה הכול שקר אחד גדול!!! בפירוט תפקידי בעבודה רשום לרופאת תעסוקה בפירוש שחור על גביי לבן " העבודה היא בעמידה למשך 11 שעות" וגם רשום לגביי הרמת משאות כבדים "המפעילת מכונה צריכה להרים כ -20-30 גלגלים למשמרת במשקל שנע בין 5-10 ק''ג" זה לא פיזי? מה עליי לעשות כרגע? רופא נשים סירב למלא לי טופס של ביטוח לאומי ואני נימצאת ללא משכורת כבר חודש וחצי אין לי שעות מחלה גם..אני בדרך ללא מוצא.. למי לפנות? הריי היא שיקרה הרופאת תעסוקה ויש עדות לכך..סליחה על האורך..פשוט אני כבר בכיתי אתמול בכי היסטרי כולי רעדתי מעצבים..למה צריך לטרטר ככה אשה בהריון בסיכון גבוה למה?
נ.ב- תודה מראש על התייחסותכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב... - תגובה
עו``ד חן שטיין06/11/2013שלום לך,
אני בהחלט מבין את מצבך הלא פשוט.
אני הייתי מציע, במקום להישאר בתוך הסבך הבעייתי, למצוא את הפתרון הפרקטי - לפנות לרופא נשים א ח ר, שכן לרופא הנשים יש ככל הנראה טעות לפי מה שאת מפרטת, היות ורק הוא מוסמך לתת המלצה לשמירת הריון, ולא הרופאה התעסוקתית. כך, במקום להיכנס למשחקי הכבוד ביניהם, מזה יהיה לך קשה מאוד לצאת, פשוט נסי לפנות לרופא נשים אחר בבקשה לאישור על שמירת ההריון, וייתכן כי בכך תמצאי פתרון פשוט יותר לסיטואציה.
בהצלחה, ובלי דמעות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)