מתן פיצויים ליולדת המתפטרת והצבת תנ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן פיצויים ליולדת המתפטרת והצבת תנ
    רוני
    31/03/2008

שאלה חשובה בנושא התפטרות לצורך טיפול בתינוק

שלום רב, התפטרתי כשבני התינוק היה בן 8 חודשים ושבוע וידוע לי שמגיע לי פיצויי פיטורין
    שלחתי מכתב התפטרות לצורך טיפול בבני התינוק אישרו שהתקבל התפטרתי ב12/2 ורק היום 31/3 לאחר נדנודים לקבל הפיצויים קיבלתי בדואר רשום מהדוור מעטפה ובה צק ע"ס 2000 ש"ח וטופס שעלי לחתום מול החברה: וזה הנוסח
    "אני החתומה מטה שם ת.ז מאשרת שקיבלתי מאת חב' בע"מ "בגמר חשבון" את כל המגיע לי בגין שכר ותנאים סוציאליים, משכורת י"ג, חופשה, הבראה.
    הריני מאשרת שקיבלתי את כל המגיע לי בגין פיצויים ותגמולים עם קבלת הנ"ל הריני מאשרת כי אין לי ולא תהיה לי כל תביעה כלפי החברה בכל הקשור והנוגע חתקופת עבודתי ולמגיע לי ממנה".
    ולמטה רשמו לי בעט בבקשה לחתום ולהחזיר. שאלתי: איך אני אמורה לחתום ולהחזיר בשעה שלא קיבלתי את צק הפיצויים? ניסיתי לברר במייל ולא ענו לי מה גובה הפיצויים (מגיע לי בגין 5 שנים). האם יכולים להתנות חתימה בגין מתן פיצויים בטרם קיבלתי צק התשלום?
    מה הנוהל ומה אומר החוק? אודה לתשובה דחופה.
    תודה
    רוני

עמוד 1 מ 1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיצויי פיטורים

עו"ד דלית דה-קסטרו
    07/04/2008

ראשית כדאי לך לבדוק במדויק מהו סכום פיצויי הפיטורים שמגיעים לך, כמו גם פדיון חופשה, ודמי הבראה.
    אם את זכאית לפיצויי פיטורים המעביד אינו יכול להתנות את תשלום הפיצויים בחתימה על המכתב הנ"ל שקיבלת מהחברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו