מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חל"ת לאחר חל"דאילת03/04/2008
אני אמורה לסיים חל"ד במהלך מאי. אני עובדת במשרה מלאה ועבודתי מחייבת שעות נוספות רבות. למרות שמגיעה לי שעת הנקה, הובהר לי שעל מנת לחזור לתפקידי יהיה עליי לתפקד כך שלא אפגע במקום העבודה - דהיינו, לוותר על שעת ההנקה ואף לעבוד מעבר למשרה מלאה.
יצויין שמדובר בעבודה אינטנסיבית רק ב- 3 החודשים הראשונים לחזרתי לעבודה ואח"כ אוכל לעבוד במשרה מלאה ללא אילוצי שעות נוספות. (אני עובדת במקום שהעבודה בו היא "עונתית")
המעסיק הציע לי לחזור בתנאים שלו או לצאת לחל"ת עד ספטמבר ואז יוכל להתחשב בי מבחינת היקף שעות העבודה. אני עובדת שם כבר למעלה מ- 6 שנים.
האם אם אסכים לצאת לחל"ת מאולץ עד ספטמבר אוכל לקבל דמי אבטלה?
התפטרות לא תחשב כהרעה בתנאים מאחר וגם לפני החל"ד עבדתי מעל 10 שעות ביום..
איך אני יכולה לשמור על מקום העבודה שלי ובמקביל לא לאבד הכנסה ל- 3 חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חל"ת לאחר חל"ד
עו"ד אילן קמינצקי08/04/2008על מנת שתהיי זכאית לקבל פיצויי פיטורין ב 3 חודשים לאחר הפסקת העבודה, עלייך לקבל מכתב פיטורין מהמעביד.
לא ידוע לי על דרך לצאת לחל"ת ל 3 חודשים ולקבל דמי אבטלה בתקופה זו.
הייתי ממליץ לך לשוחח בנושא עם המעביד ולחשוב אל פתרון מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)