האם זו הרעת תנאים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו הרעת תנאים?
    שרית
    03/04/2008

חזרתי מחופשת לידה והסתבר לי שהבוס נתן את התפקיד שלי למחליפתי והיא כעת מבצעת את החלק החשוב (והמעניין יש לציין) של העבודה ואילו לי ניתנו פירורים כגון עבודות מזכירות פשוטות שהיו בעבר נספח לתפקיד ועוד כמה תיקים קטנים ולא חשובים. מבחינתי זוהי הרעה בתנאי העבודה שלי מאחר שלפני הלידה ניהלתי את המשרד לבד (כולל כמובן החלק החשוב בתפקיד), הייתי במוקד העינינים מה שגרם לי לשביעות רצון ועניין ואף זכיתי להערכה מצד המנהל שלי על עבודתי בכל הזדמנות, גם בפני עובדים אחרים במערכת. מאז שאני עובדת שעה פחות ליום (מה שהביא לשינוי בתפקיד כפי שציינתי) השתנה יחסו אלי ואני רואה בזו פגיעה נוסח הכושי עשה את שלו...מן תחושה שהוא מוביל אותי להתפטר כביכול מרצוני.
    במצב כזה אני באמת מעדיפה להשאר עם ילדתי ובעתיד לחפש עבודה שבה אוכל להשתמש בכישורי המקצועיים ולא להסתפק בעבודה זוטרה.
    האם מצב כזה אכן נחשב הרעה בתנאים כך שאוכל להתפטר לאלתר ללא הודעה מוקדמת . המצב מבחינתי הוא בלתי נסבל ריגשית - לראות שמישהי אחרת עושה את התפקיד שלי ואני פחות או יותר חשובה כמו הרהיטים במשרד. הייתי מאוד רוצה לעזוב מייד אך לא הייתי רוצה גם להפגע כלכלית מכך. האם זה אפשרי מבחינת החוק. מה נחשב להרעה בתנאים?

תודה על ההתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו הרעת תנאים?

הוספת תגובה

• הרעת תנאים

עו"ד אילן קמינצקי
    08/04/2008

המקרה שלך גבולי. לצורך הרעת תנאים יש צורך בפגיעה משמעותית שלא מאפשרת לעובד להמשיך לעבוד. בפסיקה הוכרה פגיעה בשכר ופגיעה בתפקיד כהרעה בתנאי העבודה.
    הייתי ממליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני

אילן קמינצקי, עו"ד
    02-6253156

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו