מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודהתותי13/03/2014
היי לכם
אני בבעיה ואשמח לייעוץ מהטובים שכאן.
סיפורי בקצרה:
בת 32, עובדת במוסד גדול ומוכר כמזכירה החל מיולי 2012. לפני כן עבדתי באותו מוסד דרך חברת כ"א. ב-23 ביולי 2013 נכנסתי לשמירת הריון ועל כן נאלצתי להפסיק לעבוד. חודש לאחר מכן ילדתי, כעת אני בבית ועתידה לחזור לעבודתי שבוע הבא
ב-18.3.
משרתי הקודמת, מזכירה ב-4\3 משרה אוישה על ידי בחורה אחרת, שכן איני יכולה לחזור אליה, זו הייתה משרת ערב, 10:00-18:00, מה שלא מתאים לי כעת.
כעת אני בחל"ת ורוצה לחזור לעבודה.
במקום עבודתי מנסים למצוא לי משרה המתאימה לי, אני רוצה משרה מלאה, על מנת שאוכל לקבל את שעת ההנקה שמגיעה לי (נדמה לי שמגיעה לי).
כל מה שמוצאים לי ופנוי, אלו משרות ב-4\3 משרה או משרות זמניות כהחלפה לחל"ד.
איני יכולה להרשות לעצמי לעבוד שוב במשרה חלקית שכן המשכורת הינה בהתאם למשרה וכעת יש לי ילד להאכיל.
הציעו לי כבר 3-4 משרות כאלו ואיני מעוניינת באף אחת. לא במשרה חלקית ולא במשרה זמנית. מצד שני איני רוצה להתפנק כדי שלא יגידו לי שכן הציעו לי ולא לקחתי.
מצד שלישי למה עליי להתפשר על כל משרה שמציעים לי? עדיין איני רעבה ללחם
ומוכנה לחכות עוד שבוע-שבועיים על מנת שמשרה ראויה תתפנה.
שאלותיי:
1.האם מגיעה לי שעת הנקה, שכן כעת אני עדיין בחל"ת. זה על חשבון שעת הנקה?
2. האם עליי להתפשר ולקחת כל משרה, גם היא חלקית וזמנית?
3. אני מפחדת שבמקום עבודתי יאמרו לי כי הוצעו לי משרות, ובגלל שבחרתי שלא לקחת, הם עלולים לפטר אותי.
4. עד מתי שמורה לי עבודתי במוסד זה? נדמה לי שעד שנה...
מבולבלת ומאוכזבת מההתנהלות באותו מוסד עבודתי, אשמח לתשובות והכוונה.
שבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לשובה העניין דחוף לי. תודה
תותי18/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה - תגובה
עו``ד חן שטיין19/03/2014תותי שלום,
1. הזכאות לשעת ההנקה מתחילה מתום חופשת הלידה ועד תום 4 חודשים מתחילתה. אם כבר חלפו אותם 26 שבועות של חופשת הלידה, הרי ששעת ההנקה נמנית כבר בזמן הזה בו את בחל"ת.
2. על מה תתפשרי או לא זה שיקול אישי שלך. עקרונית היות ואת זו שהודעת כי אין בכוונתך לחזור לעבודתך במתכונת הקודמת בגלל השעות, הרי שעקרונית המעסיק לא מחוייב לאתר לך משרה אחרת.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)