מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עובדת זמניתרומי17/03/2014
על פי חוזה העסקתי במקום עבודתי הנוכחית הינני ״עובדת זמנית״ אשר מחליפה עובדת בחל״ד, ישנו חוזה העסקה כתוב ומפורש ביננו בוא הלכה למעשה סיום תקופת העסקתי(חצי שנה בדיוק)תהיה שאני אהיה בשבוע 31+ להריוני(חובה לציין שהתחלתי את עבודתי שם לא ידעתי שאני בהריון וגיליתי על ההריון שבועיים-שלושה אחרי)ואף טרחתי לספר למעסיקי על הריוני בטרם מלאו 4 חודשיים להריוני)למיטב הבנתי את החוק אינני מוגנת מפני פיטורים וזאת בראש ובראשונה כי הנני עובדת זמנית,המעסיק שלי מנסה להציג את הדברים שהוא מעוניין לבוא לקראתי ולהמשיך להחזיק אותי בעבודה עד לדתי אך זאת ״בעיה״מבחינתו:א.על פי חוק הוא יהיה מחויב להחזיר אותי למקום עבודתי לאחר חל״ד(למרות שכל שאני מעוניינת זה בעבודה עד הלידה ושום דבר מעבר לכך!!!)הבינותי שבתום תקופת ״חוזה העסקה״ ביננו אני למעשה נחשבת מפוטרת ממקום עבודתי שאלותי בנושא הן להלן:1.מעסיקי מעוניין שאחתום לו על מכתב פיטורים על מנת שזה בתמורה ימשיך להעסיק אותי כעבור כמה ימים מסיום החוזה בתור ״עובדת שעתית זמנית״ וזאת על מנת לפטור את עצמו מהחובה בהמשך העסקתי בתום החל״ד?האם זה חוקי? 2.במצב בו אני מפוטרת בשבוע 31+ האם אני זכאית לדמי אבטלה עד לידתי? 3.האם אני אהיה זכאית לדמי חופשת לידה מלאים על חוק ממדינת ישראל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובדת זמנית - תגובה
עו``ד חן שטיין19/03/2014רומי שלום,
1. גם אם תפוטרי ותועסקי מחדש, לא יהיה בזה כדי לקטוע את הרצף (רצף נקטע רק בהפסקה של שישה חודשים בין תקופת העסקה אחת לשניה). ממילא לדברייך לא מעניינת אותך המשך העבודה לאחר הלידה, כך שזה די חסר משמעות.
2. אם יש לך את תקופת האכשרה הנדרשת לדמי אבטלה, הרי שתהיי זכאית בפיטורים לדמי אבטלה.
3. נכון הדבר גם לעניין דמי הלידה.
לגבי תקופות האכשרה הנדרשות - ראי פירוט באתר הביטוח הלאומי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)