מדפסת ליזר בעבודה -קשיי נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדפסת ליזר בעבודה -קשיי נשימה
    דינה
    17/03/2014

שלום רב,
    אני בהיריון בשבוע 20 , עובדת במשרה מלאה , ולפני חודש העבירו למשרד שאני יושבת בו מדפסת לייזר ,היא נמצאת בדיוק מאחורי , וכשמדפיסים אז הריח של המדפסת נורא מפריע לי , באופן כללי יש לי קשיי נשימה ולדעתי זה החמיר מאז שהעבירו את המדפסת .
    שמעתי שהיו מחקרים שמדפסות ליזר מסוכנות לבריאות ופולטות חלקיקי דיו שדומות לחלקיקים שנפלטים כתוצאה מעישון ,ובכלל שיש פילטר מיוחד שקונים למדפסת כדי למנוע את הרעלים האלה מלצאת (זה אומר שאכן קיימים!) .
    האם יש לי זכות לבקש להעביר את המדפסת מהמשרד על סמך מה שכתבתי לעיל , כיוון שאני בהיריון וזה מפריע לי בנשימה??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדפסת ליזר בעבודה -קשיי נשימה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    19/03/2014

שלום לך,
    מי שרשאי לקבוע איסורים והגבלות רפואיות הינו רופא בלבד, וההערכה כי המדפסת מסוכנת לבריאותך אין בה די.
    ככל שמדובר בחומרים רעילים כפי שציינת - עלליך לבוק מול משרד הבריאות האם הם נכללים תחת ההגדרה של חומרים מסוכנים - אליהם אסור לך להחשף.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו