מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרעה בתנאים בחזרה מחל"דשלומית שלינג07/04/2008
שלום,
בעבודתי נערך קיצוץ רוחבי למשך שנה. הדבר נעשה במהלך היותי בחופשת לידה. כאשר חזרתי לעבודה הופתעתי לגלות כי שכרי קוצץ כמו כולם. כאשר שוחחתי על כך עם המנכל, וטענתי כי מדובר בהרעת תנאים עבורי, אישה שחזרה מחופשת לידה במהלך 60 הימים בהם אני מוגנת ע"פ חוק, נאמר לי כי זו הרעה בתנאים לכולם ואם אינני מעוניינת בכך, נחשב הדבר כאילו אני מתפטרת מרצוני והם ישלמו לי את ההפרשים. האם זה נכון? האין החוק מספק הגנה גם בגין הרעה בתנאים לאישה לאחר חל"ד?
מצפה לתשובתכם,תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעה בתנאים בחזרה מחל"ת
עו"ד אילן קמינצקי08/04/2008אכן המעביד אינו רשאי להרע את תנאי עבודתך 60 יום לאחר חזרתך מחופשה ללא תשלום (בהנחה ויצאת לחופשה ללא תשלום מכוח החוק - עבדת למעלה משנתיים במקום העבודה)
יתרה מכך התפטרות עובדת עקב הרעה בתנאי העבודה מזכה בתשלום פיצויי פיטורין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)