שאלה חשובה מאוד!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד!!!
    מוריה
    14/05/2014

שלום רב
    התקבלתי לעבודה ומראש הוסבר לי שאני מחליפה מישהי בחופשת הלידה שלה ושאחרי חצי שנה במידה ואותה בחורה תרצה לחזור למקומה ובמידה ויהיו מרוצים ממני יחפשו לי משרה אחרת שתהיה פנויה לאותו רגע! אבל שוב כמובן הוסבר לי שהם לא יכולים להתחייב לכן עליי לקחת זאת בחשבון!!! ולעניניינו... אם אני ניכנסת להריון בחודש שלישי או רביעי לעבודתי באותו מקום ואני מודיעה לאותו מעסיק על ההריון קצת לפני שהבחורה חוזרת מחל"ד, האם המעסיק יכול לפטר אותי אפילו שאהייה בהריון בתירוץ שמהתחלה הייתי אמורה להחליף מישהי ומהתחלה לא הובטח לי מקום לאחר שהבחורה חוזרת מהחל"ד? או שהוא יהיה חייב להשאיר אותי גם אם היא תחזור וגם אם לא יהיה לא משרה פנויה יצתרך לדאוג לי למשרה כלשהי?
    תודה רבהמראש :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד!!!

הוספת תגובה

• שאלה חשובה מאוד!!! - תגובה

עו``ד חן שטיין
    19/05/2014

מוריה שלום,
    מה שאת מתארת נקרא הסכם לתקופה קצובה. בנסיבות הסכם כזה, ככל שהוא פחות משנה, לא תהיה חובה על המעסיק להמשיך ולהעסיק אותך, גם אם את בהריון.
    בנוסף, עצם העובדה שטרם מלאו לך שישה חודשי עבודה במקום ממילא לא מחילה על המעסיק חובות מיוחדים בפיטורייך, ככל שהם לא נובעים מעצם היותך בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו