חישוב 3 חודשי משכורת - בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישוב 3 חודשי משכורת - בירור
    שני
    13/04/2008

שלום,

ברצוני לדעת האם ביטוח לאומי מחשיב 3 חודשי עבודה מלאים (משכורות מלאות) בחישוב הענקת דמי הלידה שמבוססים על 3 חודשי העבודה האחרונים?
    כוונתי היא, במידה ואצא 6 שבועות לפני התאריך המשוער לחופשת לידה כפי שמותר ע"פ חוק, והמשכורת האחרונה שלי תהיה נמוכה מקודמותיה בשל כך (אני מוגדרת כשעתית מה-25 לחודש עד ל- 25 לחודש העוקב - במידה ואצא נניח לחופשה בעשירי לחודש וארוויח כחצי משכורת בערך) האם המשכורת הנמוכה תחשב בממוצע של 3 החודשים האחרונים?
    אני מקווה ששאלתי מובנת...

אודה להתייחסותכם,
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלגתם על פנייתי

טליה
    18/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים לי? אודה להתייחסות

טליה
    21/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשני

עו"ד דלית דה-קסטרו
    22/04/2008

שני שלום,
    דמי הלידה מחושבים על פי השכר בשלושת החודשים שקדמו ל-1 בחודש שבו יצאה העובדת לחופשת הלידה, לחלק ב–90.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו