שמירת הריון וימי מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון וימי מחלה
    יעל
    03/07/2014

שלום רב,
    ב- 1.7.2014 הרופא הוציא אותי לשמירת הריון (לא ביקשתי, הוא פשוט הודיע לי).
    הפקידה שלו אמרה לי שאני צריכה לגשת לרופא המשפחה בכדי להוציא ימי מחלה ,היא הסבירה לי שקודם צריך ל"שרוף" את על ימי המחלה הקיימים.
    השאלות שלי:
    1. האם זה נכון מה שהיא אמרה? הרי ימי מחלה הם נצברים, אני לא רוצה לשרוף הכל על השמירה.
    2. הרופא אמר לי לחזור אליו עוד 30 יום כדי שהוא ימלא את הטופס לבט"ל,
    אני חוששת שהפקידה מטעה אותי, ורוצה שכל השמירה תהיה ע"ח בט"ל ולא ע"ח ימי המחלה שלי.
    3. ניגשתי לרופאת המשפחה והיא אמרה לי שמנסיונה, כדאי שימי המחלה יבוא מרופא הנשים ולא ממנה.

מי צודק? מה עליי לעשות עכשיו?

תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון וימי מחלה

הוספת תגובה

• אני שבוע 28

יעל
    03/07/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירת הריון וימי מחלה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    06/07/2014

יעל שלום,
    עקרונית ההוצאה לשמירת הריון מהווה מחלה. אם תוכר השמירה על ידי המוסד לביטוח לאומי, אין בעיה. אם לא, אז תוכלי להגיש את האישור למעסיק ולבקש את מימוש ימי המחלה הצבורים שלך בגין שמירת ההריון שלא אושרה בביטוח לאומי.
    מקווה שכעת הדברים יותר ברורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו