פיצוי פיטורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיצוי פיטורים
    סילבי
    15/04/2008

שלום
    אני עבדתי בחברה מתאריך 06.12.2000 עד 29.05.07
    בהמהלך הייתי הבריון פעמים עם שמרית הריון בשני הההריונות.
    לצערי לפני שחזרתי מחופשת לידה השניה נמסר לי על ידי המנהל הישיר שלי כי הוא מבקש שאני אשמש בתפקיד מנהלת המחלקה ( עד אז הייתי ע. מנהלת המחלקה)
    מכיון שהיא בהריון ולכאחזור היא תצא לחופשת לידה (לא ניתנה לי האופציה לסרב ונמסר לי שאעבור חפיפה ותהיה לי תמיכה בתפקיד הנ"ל ).
    לאחר שחזרתי מחופשת הלידה חזרתי לתפקידי והייתי אמורה ללבתע חפיפה אך לא היה למנהלת זמן לבצע זאת מכיון ששהמנהל העביר לה כל מיני פרויקטיםן למיענהם שהיו אמורין לעבור אלי בסופו של דבר.
    לאחר נסיונות שלי לבצע חפיפהבהפסקות שלי ובימי שישי ראיתי שאין לי את היכולת לבצע את היקף העבודה הזו בשעות הסטנדרטיות שהיו ( שעת הנקה - מ8:00 עד 15:30) ופניתי אליו בטענה שאין ברצוני לקבל את התפקיד אך הוא מאן לקבל זאת וטען שיעזור לי לאורך כל הדרך ושאין אופציה אחרת .
    בוצעה בפועל חפיפה קצרה .
    לאחר זמן מה דגיליתי שהמנהלת תחזור רק אחרי חצי שנה ולא 3 חודשים .
    ניסיתי לבצע את העבודה כמיטב יכולתי אך לאחר כ3 חודשים התרבו הקשיים ולא הרגשתי שום תמיכה אלא רק נסיון של המנהל להעביר אלי את עבודתו ומסרתי למנהל שאני מוסרת את התפטרותי .
    באותו יום פנה אלי מנהל האגף וביקש שאשהה את התפטרותי מכיון שהמנהל הישיר לא יהיה יותר המנהל הישר שלי אלא המחלקה שלי תהיה כפופה ישירות אליו והאו ינסה לעזור לי כמיטב יכולתו.
    ( אציין שבפועל הוא נכנס לתפקידו כחודש לפני חפיפץי ונאלצתי פעמים רבות להעיבר מהידע שלי ולבצע עבודתו נוספות שהביו נכללות חלק מתפקידו.
    אף מכיון שעבדתי שנים רבות בחברה זו הסכמתי ואשהתי את פיטורי.
    לאחר כמספר שבועות שהמבצב נהיה גרוע יותר נאלצי להתפטר , לא יכולתי לשהות במקום יותר.
    ועזבתי בלי לתת חודש מראש . עזבתי על בסיס שאני עוזבת לטיפול בבני.ונכון להיום אכן אנ ימטפלת בבני.
    קיבלתי פיציים פיטורים מעבודתי בסך 25,000 ש"ח.ץ( כי כהייתי חייבת לחברה כ17,000 ש" מתוך הלוואה של 300,000 ש"ח.).
    הייה לי ביטוח מנהלים בסך 56,000 ש"ח שמתוכו קיבלתי לפני כחודש כ-35,0000 ש"ח.
    ונמסר לי בזמן שחתמי על המסמכים שהחברה לוקחת לעצמה את ההפרשות שלה .
    האם זה חוקי ?
    תודה סילבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיצוי פיטורים

הוספת תגובה

• פיצויי פיטורין

עו"ד אילן קמינצקי
    18/04/2008

שאלתך כוללת פרטים רבים וחורגת מהאפשרות למתן מענה בפורום.
    באופן כללי אם התפטרת לצורך טיפול בילד וקיבלת פיצויי פיטורין הרי שהמעביד פעל כדין.
    במידה והנך מעוניינת בייעוץ משפטי פרטני ניתן להתקשר לטל: 02-6253156 לצורך קביעת פגישת ייעוץ.

אילן קמינצקי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו