זכויות אחרי חלד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות אחרי חלד
    נועה
    13/08/2014

שלום רב, אודה מאד על עזרתך בנוגע לסאטוס החוקי שלי כעובדת מזה 8שנים בחברה במשרה מלאה כאשר במהלך חופשת הלידה שלי (חצי שנה) הלקוח בו טיפלתי )לקוח גדול עזב כמעט לגמרי והשאיר אחוז קטנטן לטיפול עי החברה שעבדתי בה. נותרו בחברה לקוחות רבים אחרים- כולם מטופלים עי עובדים אחרים ואינם לכאורה בהתמחות הספציפית של הלקוח הקודם שלי ) - דהיינו לקוחות בתחומים אחרים. האם המעסיק מחויב למצוא לי תפקיד? ואם כן, האם תפקיד דומה או שמא הוא יכול להגיד לי שמעכשיו אני צריכה לעשות משהו שונה ממה שעשיתי?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות אחרי חלד

הוספת תגובה

• זכויות אחרי חלד - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    27/08/2014

נועה שלום,
    עקרונית על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי זה עלול להיות הפלייה אסורה.
    יחד עם זאת, היות ובמקרה שלך הדבר נובע מעזיבת הלקוח, נראה כי שינוי תפקיד הוא מתבקש, אך יש לבחון מהו אותו שינוי שיתבקש והאם זה תקין - זאת במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו