דמי לידה וימי מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמי לידה וימי מחלה
    מיה
    24/08/2014

שלום אני שבוע 37...אני רוצה להפסיק להגיע לעבודה ב1/9 שאהיה שבוע 38 בע"ה שזה שבועיים לפני התאריך המשוער שלי...אני מתכננת להוציא אישור מחלה לימים האלה(יש לי ימי מחלה לא מנוצלים )על מנת שזה לא יפגע לי בדמי לידה ...השאלה שלי האם בכל זאת זה יפגע לי בדמי לידה? ואיך מחשבים לי את דמי לידה? הבנתי על פי 3 חודשים אחרונים מלאים שהגעתי לעבודה..האם נכון?
    יש לציין שאני עובדת במקום עבודתי כשנתיים והשתדלתי בחודשים האחרונים להגיע כל יום על מנת שיהיה לי משכורות מלאות

תודה מראש אושרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמי לידה וימי מחלה

הוספת תגובה

• דמי לידה וימי מחלה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    27/08/2014

מיה שלום,
    ימי מחלה עלולים לפגוע, היות ואינם משולמים באופן מלא.
    אפשרות טובה יותר יכולה להיות בדרך של יציאה לחופשת לידה מוקדמת מבלי לפגוע בשכר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי לידה

מיה
    27/08/2014

אבל אני הבנתי שמחשבים דמי לידה על פי 3 חודשים אחרונים מלאים...זאת אומרת אם החודש הזה לא יהיה לי מלא יחשבו לי 3 לפניו לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו