מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע טובטל26/10/2014
אני עובדת מזה כשנתיים וחצי בהנהלה ראשית של ארגון גדול מאוד, בתל אביב.
תחילת עבודה יולי 2012 ועד היום, כמזכירה.
שני מעסיקיי הקודמים נתנו עליי חוו"ד דעת לא טובה, מה שגרם למנהל מ. אנוש לקרוא
לי לשיחה ולהבהיר לי זאת היטב ולהזיז אותי למשרדי למשרד אחר.
כרגע עובדת בארגון הקשור להנהלה, מחוצה לה, אך עדיין מקבלת משכורת חודשית מההנהלה הראשית.
כרגע אני בהריוני השני בחודש שישי, עובדת 4 שעות ביום עם השלמה ל-6 שעות
(4\3 משרה). שלושת רבעי משרה זה מה שהוקצה לי מאז שהגעתי להנהלה הראשית לפני כשנתיים וחצי, ולא נמצאה לי משרה מלאה עד היום, מה שמכעיס אותי מאוד.
המשכורת היא בהתאם לכך ויש לי תינוק בבית שאותו צריך לפרנס.
מנהל מ. אנוש טען להבהיר לי כי משרה מלאה הינה רק בהמלצת המעסיק וכי הינה
"בונוס", וכי בשל המלצותיי הגרועות אינו רואה לנכון להעסיק אותי במשרה מלאה, ללא קשר להריוני. הוא טוען שלא מגיע לי.
יש לי הרגשה כי ברגע שאצא לחל"ד- יפטרו אותי.
שאלתי - האם מותר להם לפטר אישה בחל"ד?
האם מקום העבודה נשמר לי ועד מתי?
בנוסף, לאחר שאחזור מחל"ד, אינני מעוניינת לשוב למקום עבודתי הקודם בתל אביב,
אלא להתקרב לאזור מגוריי, בנתניה, ולהישאר באותו ארגון.
האם יש טפסים מסוימים אותם עליי להביא?
ובכלל איך עליי לפעול על מנת להתכונן לרע מכל, במידה ויגיע?
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לכם, אודה לתשובה.
טל02/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב - תגובה
עו``ד חן שטיין03/11/2014טל שלום,
לא ניתן לפטר עובדת בחל"ד, אלא אם פונים לקבלת היתר לממונה על חוק עבודת נשים, ורוב הסיכויים שאם לא עשו זאת עד כה, הם לא יעשו זאת דווקא בחל"ד.
מיום שובך מחופשת הלידה עומדים לך 60 ימי הגנה בהם לא ניתן לפטר אותך גם כן.
לאחר שובך עלייך לשוב לאותה המשרה כפי שהיתה ערב יציאתך לחופשת הלידה. ככל שתחפצי לעבור למקום אחר, הרי שהדבר תלוי בהסכמת המעסיק בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)