שימוע לפני פיטורין בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוע לפני פיטורין בהיריון
    שני
    29/10/2014

שלום רב אני בשבוע 20 תאומים ועובדת מזה כשלוש וחצי שנים.
    קיבלתי זימון לשימוע לפני פיטורין בעילת צמצומים והתייעלות בחברה (עימי זומנו לשימוע עוד 4 עובדים באותה העילה).

רציתי לדעת האם ניתן לזמן עובדת בהיריון לשימוע בעילת צמצומים מקום בו לא פנו קודם לממונה במשרד הכלכלה?

מה הסיכויים שינתן אישור מהממונה לפיטורי?

כמו כן לפני כשנה עברתי טיפולי פוריות אז עבדתי בתפקיד אחר ביום בהיר אחד במהלך הטיפולים המנהלת שלי החליטה שהיא לא מוכנה לעבוד איתי יותר לקחה לי את כל הקלסרים מהחדר והחליפה מנעול בחדר שלה כדי שלא אוכל להיכנס. לא נערך לי בירור או שימוע ואמרו לי שאו שאני יפוטר או שאני אעבור תפקיד?
    היא גם זרקה בין היתר שהיא לא נותנת לי עבודה מקצועית כי אני נעדרת והיא לא סומכת עליי

השאלה שלי היא- האם ניתן להעביר אותי תפקיד באמצע טיפולי פוריות ללא שימוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוע לפני פיטורין בהיריון - תגובה

עו``ד חן שטיין
    03/11/2014

שני שלום,
    מה שהיה לפני שנה כבר אינו רלוונטי היות ואבד עליו הכלח.
    לגבי הפיטורים בשל צמצומים - עקרונית, הפיטורים יהיו טעונים היתר של הממונה על חוק עבודת נשים במשרד התמ"ת, אחרת עלולים להיות לא חוקיים.
    הערכת סיכויי מתן ההיתר אינה ידועה כרגע, היות ואין בידי את הנסיבות הספציפיות של המקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת אבד עליו הכלח?

שני
    04/11/2014

זה מעיד על מגמתיות והתנהלות שלא משיקולים אובייקטיביים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו