זכות לשעת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכות לשעת הנקה
    טלי
    05/11/2014

שלום רב! ילדתי לפני 4 חודשים ובעוד חודשיים עתידה לחזור לעבוד. אני עובדת כעו"ס במוסד ממשלתי שעבר הפרטה חלקית ומועסקת ע"י עמותה חיצונית. היקף המשרה כפי שמוגדר ע"י העמותה הינה משרה מלאה (כך כתוב בתלוש השכר וכך כתוב בהסכם קיבוצי שנחתם במרץ 2012 בין איגוד עובדי חסות הנוער לבין העמותה). בפועל מדובר על 39.5 שעות עבודה בשבוע.
    ולענייננו- העמותה מסרבת להעניק לי את הזכות לשעת הנקה בטוענה כי המשרה אמנם מוגדרת על ידה כמלאה אך למעשה אינה מלאה על פי הנהוג במשק (186 שעות) לפיכך לדבריהם- איני זכאית לה. מיותר לציין עד כמה עמדה זו הפתיעה אותי ועד כמה קריטי לי לקבל זכות זו. חשוב לי לשמוע מגורם מקצועי ואובייקטיבי, האם הצדק איתם?
    מלאת מוטיבציה להילחם בהם עד הסוף עם זה, כל עוד הצדק איתי.
    תודה רבה, טלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכות לשעת הנקה

הוספת תגובה

• זכות לשעת הנקה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    10/11/2014

טלי שלום,
    יש לבחון בחינה מהותית את הגדרת "משרה מלאה" בעניינך, אם כי על פי דברייך נראה כי לפי מקום העבודה הספציפי והגדרותיו משרתך הינה משרה מלאה במקום העבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו