שמירת הריון עקב בקע מפשעתי ודליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון עקב בקע מפשעתי ודליות
    לימור
    18/11/2014

שלום!
    שמי לימור, שבוע 30 להריון. אני סובלת מבקע מפשעתי ומדליות קשות ברגליים. היום הייתי אצל כירורג שרשם עבור שתי הבעיות הנ"ל : ממליץ על חופשת מחלה עד הלידה במסגרת שמירת הריון.
    בשבוע הבא יש לי פגישה עם רופאת הנשים שלי ואביא לה טפסים למלא לביטוח לאומי. ברצוני לשאול:
    1. מה הסיכויים שלי לקבל שמירה בעבור זה? אני חוששת שאצא לחופשת מחלה בת 30 ימים ולא אקבל אישור לשמירה....
    2.אני יודעת שמגישים את הטפסים לאחר תום 30 ימי מחלה, תוך כמה זמן אדע האם אושר או לא? ומה אני עושה בתקופה הזו לוקחת עוד ימי מחלה?

תודה מראש. לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה עוד דבר....

לימור
    18/11/2014

עוד שאלה, מה אני אומרת למעסיק בקשר לחופש מחלה? בתשלום או לא בתשלום? איך זה עובד? על פי מה משלמים לי על ה30יום הנ"ל? האם מחזירים לי את הימי מחלה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה עוד דבר.... - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    27/11/2014

בעיקרון מומלץ שהמעסיק לא ישלם עבור דמי המחלה עד שתתקבל תשובה בעניין שמירת ההריון, על מנת שלא תהיה בעיה אח"כ. מקסימום אם היא תידחה, תבקשי מהמעסיק את תשלום המחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירת הריון עקב בקע מפשעתי ודליות - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    27/11/2014

לימור שלום,
    שאלתך בעיקרה רפואית, על כך מובן שאין ביכולתי לענות.
    עד שתקבלי תשובה האם שמירת ההריון מאושרת או לא, עלייך להימצא בימי מחלה כמובן.
    תקפידי להיות בקשר רציף עם המוסד לביטוח לאומי על מנת לקדם החלטה בעניינך (לנדנד להם זה בדר"כ עוזר :-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי . רציתי לדעת אם קיבלת ?

דנה
    03/02/2015

קיבלת את שמירת ההריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו