זכויות עובדת אאוטסורסינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות עובדת אאוטסורסינג
    שלי
    25/11/2014

שלום!

אני מועסקת בחברה גדולה במשק כעובדת אאוטסורסינג כבר כשנה וחצי,
    ורציתי לדעת מהן הזכויות שלי אחרי חופשת לידה?

הרי לחברה שאני עובדת בה אין שום יחסי עובד מעביד איתי ולכן הם רשאים להפסיק את עבודתי בכל רגע נתון.
    אז האם יכול להיות מצב שבו לא יהיה לי לאן לחזור אחרי חל"ד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות עובדת אאוטסורסינג

הוספת תגובה

• זכויות עובדת אאוטסורסינג - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    27/11/2014

שלי שלום,
    באם את אכן פרילאנס - הרי שאין לך זכויות בעניין, היות ומדובר ביחסים עסקיים לכל דבר.
    אולם, יש לבחון האם את אכן פרילאנס, או שמא בפועל מהות התפקיד הינו של שכירה, ורק ההגדרה היא כפרילאנס, ואז עשויה לקום לך הזכות כעובדת מן המניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני פרילנס. כתבתי אאוטסורסינג

שלי
    27/11/2014

אני עובדת אאוטסורסינג.
    הקבלן הוא המעסיק שלי, ואני עובדת בפועל בתוך חברה שלה אין יחסי עובד מעביד איתי.

אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני פרילנס. כתבתי אאוטסורסינג - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    04/12/2014

כאאוטסורסינג לא אמורה להיות לך שום בעיה, היות והמעסיקה הישירה שלך מנועה מלפטר אותך או לפגוע בתנאייך. לכן הנחתי ששגית במונח והתכוונת לפרילאנס, ששם עלולות בהחלט להיות בעיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתנצלת אבל עדיין לא קיבלתי מענה

שלי
    04/12/2014

אני יודעת שהמעסיקה מנועה מלפטר אותי, אבל לחברה שבה אני עובדת פיזית אין שום יחסי עובד מעביד איתי, לכן אני יכולה לאבד את התפקיד שלי בה, אבל המעסיק שלי יהיה מחויב למצוא לי תפקיד אחר.

האם אני מבינה נכון?
    הריון יכול לגרום לי לאבד את התפקיד שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו