מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריוןקרן16/01/2015
אשמח לקבל ייעוץ בנושא : לפני כשנה נחבלתי בעצם הזנב והיום הנני בשבוע 20 לאחר כאבים בלתי נסבלים ובקושי בשינוע עצמי ממקום למקום .|
לאחר ביקור אצל אורטופד אשר הוציא לי שמירת הריון עד הלידה ורשם שאיני כשירה לעבוד עד הלידה .
רופא הנשים חתם גם כן על טפסי ביטוח לאומי .
מיד שהבנתי שזו זכותי לתבוע את ביטוח לאומי על שמירת הריון הפסקתי ללכת לעבודה למרות שאין לי ימי מחלה .
מכיוון שיש לי עוד ילד בבית והמשכורת שלי היא משמעותית בבית לא יכולתי להרשות לעצמי אפילו לא יום אחד בבית למרות הכאבים העזים .
השאלה שלי האם יש סיכוי ששני מומחים אורטופד ורופא להריון בסיכון ממליצים על שמירת הריון וביטוח לאומי מסרב ???? ומה קורה במידה ואין מי שישלם לי את ימי המחלה האלו ?? מהמעסיק אין לי ימי מחלה בכלל היות שגם ככה ההריון הזה מלווה בהמון בעיות כגון דלקת בכיס מרה וcmv מה שגרם לי לנצל את ימי המחלה שהיו לי בגלל
אשפוזים בבית חולים (לא קשור לכאבי גב )
אשמח לתשובה כנה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - תגובה
עו``ד חן שטיין20/01/2015קרן שלום,
לא ניתן לצפות מראש את החלטת ביטוח לאומי, ועלייך להמתין ולראות מה ייקבע הרופא שלהם והאם יכיר בכך.
אם לא - תוכלי לנצל ימי מחלה מהעבודה. אם גם אלה נגמרו - בדקי האם יש לך ביטוח פרטי המכסה סיטואציה זו, או זכאות לדמי פגיעה מהמוסד לביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)