מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרעת תנאי עבודה והתנכלות מצד המנהלתשיר27/01/2015
שלום רב,
אני נמצאת בחודש החמישי להריוני , עובדת במעון בפיקוח התמ"ת כעשרה חודשים.
בתחילת עבודתי היו מאד מרוצים ממני וקיבלתי המון תשבחות.
לפני כחודשיים קיבלתי חופשת מחלה למשך שבועיים ומאז מנהלת המעון לא מפסיקה להתנכל לי.
התחיל בכך שלפני כחודש המנהלת לקחה אותי לשיחה וטענה שאין מספיק שעות עבודה והיא חייבת להעביר אותי למעון אחר.
בנוסף חברה לעבודה סיפרה שנאמר לה ע"י המנהלת :"אני עוד אעיף אותה מכאן למרות ההריון"
לפני כשבועיים התחלתי במקום החדש ולאחר מספר ימים המנהלת לקחה אותי לשיחה בטענה ששמעה מהמנהלת במעון השני שאני מדברת רע על המעון בו אני נמצאת, דבר שלא נברא כמובן...
אתמול שוב נלקחתי לשיחה בטענה שנראה שאני מזלזלת בעבודה ולא אומרת "בוקר טוב" להורים . וכל עוד אין לי שמירת הריון עליי לעבוד כשאר העובדות.
אני מרגישה כאילו הן עושות יד אחת נגדי ומנסות להתיש אותי כדי שאתפטר
האם זה שהעבירו אותי מעון אחר נחשב להרעת תנאים? מה אני יכולה לעשות במקרה כזה של התנכלות בלתי פוסקת מצד המנהלת?
הדבר גורם לי לתסכול וצער רב
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעת תנאי עבודה והתנכלות מצד המנהלת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין28/01/2015שיר שלום,
ההתנהלות שאת מתארת מוכרת במקרים רבים של הריון.
ככל שההתנכלות הפכה בלתי נסבלת, הרי שפעמים רבות הפתרון המתאים הינו מכתב התראה מטעם עו"ד, אשר פעמים רבות משיג את המטרה של קניית "שקט" חזרה, והפסקת ההתנכלויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)