מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לא תקין עצמאיתאלונה10/02/2015
שלום רב.
אני בהריון שבוע 7.
החל משבוע 5 החלו מעקבים עקב אי מציאת מיקום ההריון. לאחר מעקבים יומיים אושפזתי ואני בבית חולים כבר כמעט שבוע.
עם חשד להריון חוץ רחמי.
ידוע כבר על אי תקינות ההריון ושיגיע לסיומו בתקופה הקרובה.
הפסדתי עקב כך הפסד כספי ניכר ויקי עוד זמן עד שאוכל לסיים את העיניין ולחזור לעבודה.
מה הדין לאישה במצבי. יש סיכוי לקבל איזשהם זכויות במצב של הריון לא תקין שגרם לי להפסד ימי עבודה והפסד שכר משמעותי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין..
אלונה10/02/2015שאני עצמאית ואין לי אפשרות לקבל ימי מחלה מן הסתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין.. - תגובה
עו``ד ליאת שטיין15/02/2015אלונה שלום,
אלא אם יש לך ביטוח פרטי כלשהו, או שמדובר היה בשמירת הריון, הרי שאין מנגנון לגמלה או קצבה מביטוח לאומי לגבי הסיטואציה שתיארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה עו"ד טוב למקרים כאלה בדיו
מיכל באומן18/02/2015אם תרצי אני אוכל לתת לך פרטים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה עו"ד טוב
מיכל באומן18/02/2015בבת של גיסתי טיפל עו"ד טוב היה לה מקרה דומה אבל אני לא כלכך בקיאה בפרטים. בן אדם מקסים עם לב זהב, ממש מקצועי, בכל אופן אם תרצי אשמח לתת לך פרטים. שיהיה בהצלחה ורק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע
אלונה18/02/2015היי מיכל אשמח לשמוע פרטים.
לצערי ההריון אכן היה מחוץ לרחם והסתיים לאחר שתי פרוצדורות ניתוחיות.
עד היום אני לא עובדת בגלל המצב.
זה פשוט עוול שאני משלמת כל כך הרבה לביטוח לאומי ובמצב כזה אף אחד לא מכיר בי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)