מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החודש הראשון שמירת הריוןנעה20/02/2015
שלום רב,
אני עומדת לפני תהליך של שמירת הריון וקראתי באתר של הביטוח הלאומי כי ניתן לשלוח את טפסי התביעה רק לאחר 30 יום של שמירת הריון.
שאלתי: מי משלם לי עבור 30 היום הראשונים? הרי המעסיק שלי צריך אישור כלשהו - אישורי מחלה או אישור על שמירת הריון לחודש הראשון? עוד בטרם אני מקבלת תשובה מהביטוח הלאומי. כלומר, האם עליי להשתמש בימי המחלה שלי כדי להצדיק את שהייתי בבית למעסיק בחודש הראשון?
אודה להכוונתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון או ימי מחלה
עו``ד ליאת שטיין25/02/2015נעה שלום,
הדרך בה פועלות רוב הנשים, היא להמתין עם הגשת ימי המחלה, והגשת תביעה למוסד לביטוח לאומי לקבלת גמלת שמירת הריון, ביום ה 30 לשמירה (שזהו תנאי הסף).
אם מאשרים את השמירה - מצוין.
אם לא - אז מגישים את ימי המחלה ומקבלים עבורם תשלום רטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה למעסיק
שירן03/07/2015אז בעצם אם קיבלתי מהיום אישור בעל פה מהרופא שאני אהיה בשמירת הריון עד הלידה וכנגד מקבל אישור מחלה ..עלי להודיע בעל פה למעסיק שאני קיבלתי אישור בעל פה מהרופאה על שמירת הריון? אין צורך להעביר שום מסמך למעסיק בהתחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה למעסיק - תגובה
עו``ד ליאת שטיין12/07/2015תמיד מוטב ליידע באופן כתוב ולא בעל פה - אז עלולות להיווצר בעיות במישור של הוכחת הדברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)