מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבודה וחופשת לידהקרן08/04/2015
שלום, אם אני מתחילה לעבוד במקום עבודה חדש, כמה זמן עליי לעבוד באותו מקום כדי לקבל חופשת לידה בתשלום? זה יהיה בסדר אם אעבוד חודש חודשיים ואכנס להריון? ושמעתי על משהו שנקרא התפטרות לצורך טיפול בילד, זה כמו שזה נשמע? אחרי כמה זמן עבודה אפשר לעשות את זה? האם אחרי חופשת הלידה אני יכולה להאריך אותה? מה החוק לגבי זה?
ואני אעיר הערה, מאוד צורם לי שאישה עוד לא ילדה, לא יודעת מה זה להיות אמא, כבר שואלים אותה מתי היא חוזרת לעבודה, מאיפה לה לדעת?! אולי היא תתאהב בתינוק ותרצה להיות אמא במשרה מלאה, ואולי אחרי חודשיים בבית היא תשתגע... מה עם לתת מרחב לחוויית האמהות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה וחופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין13/04/2015קרן שלום,
הבדיקה היא לא כל מקום עבודה לגופו, אלא הרצף הכולל (גם אם מדובר ביותר ממקום עבודה אחד).
התפטרות לצורך טיפול בילד - כל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים (אם השלמת לפחות שנת עבודה אחת אצל המעסיק). בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
הארכת חופשת הלידה הינה אפשרית, ככל ויהיה לך ותק של שנה נכון ליום הלידה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)